Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 46 produkter
12

Populære filtre

Et sort bænksæde er ikke kun praktisk, men også en stilfuld indretningsdetalje. Den sorte bænk kan placeres i alle boligens rum og fungerer både som siddemøbel og opbevaring. Gennem den sorte bænkes mange forskellige funktioner kan du maksimere både opbevaring og siddepladser i dit hjem. Vi hos Trademax tilbyder en sort bænk i mange forskellige materialer, størrelser og modeller.

Hvilken funktion har et sort bænksæde?

Du kan bruge en sort bænk til mere end bare at sidde og hvile. Der er bænke med skuffer, hvor du kan opbevare forskellige gadgets og tøj. Du kan have en bænk på hver side af bordet. Det kan være rart at kombinere bænke og borde i samme farve. At have sorte bænke i stedet for stole ved bordet er både praktisk og underspillet elegant.

Hvilke materialer er en sort bænk i?

Afhængigt af placeringen kan en sort bænk blive udsat for ret meget slid. Hvis bænksædet er polstret, er polstringen normalt i fløjlslignende polyester eller kunstlæder. Du finder også bænke i forskellige træsorter. Benene på en sort bænk er normalt lavet af træ eller metal. En bænk har nogle gange polstring, så du kan sidde blødt. Hos Trademax finder du sorte bænke både med og uden polstring.