Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 1973 produkter
1
...
83

Populære filtre

Hvad enten du har brug for et skab til at gemme alle de ting væk, du ønsker at skjule, eller du ønsker et vitrineskab til at vise dine smukkeste ting frem, så finder du dem billigt hos os. Vælg mellem vores store udvalg af skabe for at finde det skab, der passer til dine behov og gør dit hjem mere indbydende.

Skab nye pladser i hjemmet med forskellige skabe

  • Hvilket skab skal jeg vælge?

    Det afhænger til dels af, hvor stort et skab du ønsker, at det skal være. Tænk over, hvor meget plads du har, og hvor skabet skal placeres. Hvad vil du opbevare i den? Hvor meget plads fylder den egentlig? Vælg aldrig et for lille skab. Du risikerer at lave rod, fordi alt i skabet skal opbevares for tæt.
  • Hvor er det bedste sted at placere mit skab?

    Det er altid en god idé at have masser af plads foran et skab, så det er nemt at åbne dørene til det. Placer skabet på et sted, hvor du nemt kan få adgang til det, du har brug for. Sørg for, at skabet passer til resten af møblerne. Et glasskab er fint at placere, så lyset falder på det.
  • Hvordan bliver mit vitrineskab pænest?

    Når du sætter ting i dit vitrineskab, opnås den bedste balance, hvis du holder de store ting nede og de små ting højere oppe. Det, der skal ses bedst i dit skab, skal placeres i øjenhøjde. Hvis du placerer tingene med lidt afstand fra hinanden i stedet for lige foran hinanden, vil alt være mere synligt. Placer genstande i grupper for at skabe harmoni i dit skab.