Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Rattan skab

2 stk produkter
Vitrineskabe
Vitrineskabe
Opbevaring skabe
Opbevaring skabe
Barskab
Barskab
Hjørneskab
Hjørneskab
TV-skab
TV-skab
Skoskab
Skoskab
Badeværelsesskab
Badeværelsesskab
Køkkenskab
Køkkenskab
Viser 2 av 2 produkter

Populære filtre

Stilfulde rattan skab er tilbage og nu i smart, moderne design. Rattan er et naturmateriale og havde sin første succes i 1930'erne, da englænderne bragte de eksotiske møbler fra Indien og andre dele af Asien. Efter den stilfulde funktionalisme blev rattanmøblerne igen populære i 70'erne og 80'erne, og nu er de tilbage igen. Hos os på Trademax finder du et stort udvalg af rattan skab, der giver dit hjem en naturlig og moderne atmosfære. Rattan er let at kombinere med andre møbler og giver et luftigt indtryk.

Ofte stillede spørgsmål om trendy rattan skab

Hvad er fordelene ved et ratttan skab?

Rattan er et miljøvenligt og naturligt materiale, hvilket gør det velegnet til moderne hjem. De rattan skabe, du finder hos os på Trademax, giver en visuelt og fysisk luftig følelse i forhold til et massivt skab. Et skab i rattan er let at flytte og skjuler på en diskret måde det, der opbevares i skabet.

Hvor kan jeg placere et skab rattan?

De neutrale og tidløse skabe i rattan, du finder hos os på Trademax, er fremstillet til moderne hjem. Du kan kombinere et skab i rattan med træ- eller metalindretning, og det passer lige så godt i en landlig omgivelse som i bymiljøet. Et skab i rattan eller med rattandetaljer giver et luftigt og elegant indtryk i stuen, soveværelset eller gangen.

Hvordan passer jeg på et rattan skab?

Da rattan er et naturmateriale, kan det tørre ud. Tør derfor dørene til dit skab i rattan regelmæssigt af med en fugtig klud for at bevare fugten i materialet. Hvis det tørrer ud, kan du arbejde lidt rattanolie ind i materialet. Hvis du har spørgsmål om de rattanskabe, der findes hos os på Trademax, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.