Tæpper til alle hjem

5 542 stk produkter
UDSALG
1344738(4).jpg

Det er noget ganske særligt ved en smukt ægte tæppe. Trademax varemærke er din garant for tæpper i højeste kvalitet til de bedste priser. Her finder du nordens største online tæppeland med løse gulvtæpper, tæpper og måtter i mange forskellige farver og designs. Uanset om du leder efter et firkantet, stort, lille eller rundt tæppe kan du finde det her blandt danmarks største udbud. Med det helt rigtige tæppe får din boligindretning nyt liv og kulør. Vælg dit nye tæppe med omhu og understreg din personlige stil.

Pryd hjemmet med flotte tæpper fra Trademax

Tæpper kan have mange forskellige formål og fås i et utal af forskellige former og mønstre. Hos Trademax har vi tæpper til nærmest alle formål i et stort udvalg af forskellige former og materialer med alt fra traditionelle og klassiske mønstre til helt moderne mønstre. 

Find dit nye tæppe i vores store sortiment af kvalitetstæpper. Vi har alt fra traditionelle kludetæpper til ryatæpper af høj kvalitet. Vores tæpper fås i et stort udvalg af farver og alle i høj kvalitet, hvor en stor del af udvalget af tæpper af håndlavede for det ypperste inden for kvalitet og design. Et tæppe kan være med til at bryde rummet og skabe varme og stemning i hjemmet. Vores tæpper passer til alle hjemmets rum, lige fra praktiske tæpper til at skabe varme og til pyntetæpperne der kan pryde væggen eller gulvet. 

Når du køber dit næste tæppe hos Trademax får du ikke blot mulighed for at finde et stort udvalg med mange moderigtige og flotte muligheder inden for tæpper, du får også tæpper til den bedste pris uden at gå ned på kvaliteten, som altid vil være i top og som vi har som et af nøgleordene hos Trademax.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farve
Materialetype
Form
Funktion
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG