Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 14458 produkter
1
...
416

Populære filtre

Tæpper har deres plads i mange hjem. Mange mennesker synes, at tæpper er smukke og dekorative på deres gulve. Uanset hvor flotte dine gulve er, kan de gøres endnu mere stilfulde med et stilfuldt tæppe. Andre syntes, at tæpper er det mest behagelige, de kan begrave deres fødder i på kølige efterårsdage. Nogle tæpper er mere funktionelle, f.eks. tæppet over det ufærdige gulv eller tæppet, der ligger på badeværelset og forhindrer, at der dannes våde vandpytter. Hos Trademax har vi billige tæpper, der er billige uden at være af ringere kvalitet. Der er et tæppe til alle. Velkommen til Trademax!

Pryd hjemmet med flotte tæpper fra Trademax

Hvad betyder ""håret"", når man taler om et tæppe?

På et tæppe er håret de fibre, der stikker ud af tæppet. På mange gulvtæpper er håret kort og knap nok synligt. På andre tæpper er håret langt og blødt, hvilket gør tæppet behageligt at sætte fødderne ned i. Hvor langt hår du ønsker på dit tæppe, er en smagssag, men også et praktisk spørgsmål. Det er ofte lidt vanskeligere at rengøre et tæppe med langt hår. Besøg os på Trademax for at få inspiration!

Hvad er fladvævede tæpper?

Overfladen på et fladt vævet tæppe er helt glat. Denne type tæppe er også kendt som almindelig vævning. Væve teknikken gør tæppet glat mod dine fødder, men gør det ofte også lidt lettere at rengøre. Det fladvævede tæppe giver normalt et lidt fladere indtryk i rummet. Se vores udvalg af fladvævede tæpper hos Trademax.

Du rengør et gulvtæppe?

Du kan rengøre dit gulvtæppe med en blød børste, koldt vand og sæbe. Der findes også tekstil rensere, der virker til tæpper. Børst begge sider af gulvtæppet med børsten, vand og rengøringsmiddel. Hæng derefter tæppet op til tørre. Hæng den udenfor, da tæpper kan være længe om at tørre, og det går ofte hurtigere udenfor i godt vejr.