Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Tæpper tilbud

4150 stk produkter
Viser 24 av 4150 produkter
1
...
173

Populære filtre

På vores mellemjulsudsalg kan du finde billige tæpper af god kvalitet hos os på Trademax. I vores sortiment finder du masser af tæpper i alle mulige størrelser, stilarter og materialer. Til stuen, soveværelset, spisestuen, køkkenet, gangen, børneværelset og meget mere. Et virkelig flot tæppe af god kvalitet kan koste en hel del, men ikke hos os. Hvis du også handler under vores mellemjulsudsalg, får du endnu mere tæppe for pengene. I vores sortiment finder du blandt andet ryatæpper, viskose tæpper, uldtæpper, bomuldstæpper, orientalske tæpper og meget mere. Velkommen til at dykke ned i Trademax solide tæppesortiment og gør dit tæppekup på vores UDSALG.

Tæpper til ethvert hjem og stil på UDSALG

Hvordan vælger jeg det rigtige tæppe på UDSALG?

Der er mange flotte tæpper at vælge imellem på Trademax mellemjulsudsalg. For at finde det rigtige tæppe til dig og dit hjem kan det være godt at tænke både æstetisk og praktisk. Vælg et tæppe, der passer til indretningen derhjemme, men tænk også på, hvordan rummet anvendes. Hvis du leder efter et udsalgstæppe til gangen eller køkkenet, er det godt, hvis det kan klare spild og snavs og kan vaskes. Til andre rum kan du i stedet tage udgangspunkt i farverne på indretningen.

Er der runde tæpper på UDSALG?

Det er selvfølgelig fantastisk at kunne finde billige runde tæpper på udsalg. Et rundt tæppe passer godt på en uregelmæssig overflade. Hvis du leder efter et tæppe til et åbent køkken eller stue, kan et rundt tæppe være perfekt.

Hvordan kan jeg rengøre mit udsalgstæppe?

Alle de tæpper, du kan finde på Trademax UDSALG, har tydelige plejeråd tilpasset hvert tæppe. Men hvis du ved et uheld spilder på dit tæppe, skal du helst forsøge at fjerne pletten så hurtigt som muligt med lunkent vand og en blød klud. Hvis du har spørgsmål om de tæpper, som Trademax har på UDSALG, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport.

0

0