Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Pels & skindtæpper

45 stk produkter
Viser 24 av 45 produkter
12

Få indretningsprodukter skaber en lige så indbydende og hyggelig atmosfære som tekstiler. Pels og tæpper gør hårde kanter blødere og skaber en hyggelig fornemmelse i alle hjemmets rum. Her kan du vælge blandt et stort sortiment af smukke pelse og skindtæpper af høj kvalitet. Udover vores ægte får pelse kan du også finde virkelighedstro pelse af kunstpels. Læg pelsen i sofaen, på gulvet foran sengen eller foran sofaen og få en hyggeligere stemning hjemme - perfekt til alle rum!

Stor forandring med et skindtæppe

Et tæppe er meget mere end bare et tæppe, det kan med det samme forandre fornemmelsen i et rum og er desuden praktisk. Udover at et skindtæppe er rigtig smukt er det desuden dejligt at gå på. Lige præcis skindtæpper holder meget høj kvalitet og bliver slidt på en smuk måde, ligesom så mange andre læderprodukter. Måske leder du efter et fint tæppe til gangen? Med et ægte skind tæppe skaber du både en hyggeligere og mere praktisk indretning. Til stuen anbefaler vi nogle af vores smukke pelse. De er bløde og skønne at sidde på men også at sætte fødderne på en kold efterårsdag.

For at alle vores kunder skal kunne finde noget der passer har vi samlet et bredt sortiment med mange populære varemærker. Her finder du blandt andet:

  • Lounge
  • Madox
  • Kokeb
  • Jordan
  • Hillerstorp

Alle vores tæpper holder en høj kvalitet og tanken er at dit tæppe skal holde sig fint i mange år. Lad gerne andre tekstiler i din indretning gå i samme tone og accentfarver som dit tæppe, noget der skaber en ensartet følelse. Få inspiration af vores sortiment og find dit yndlingstæppe allerede i dag!