Orientalske tæpper

+10 000 stk produkter
Kampagne
1155168(1).jpg
Når du har bestemt dig for at købe orientalske tæpper vil du aldrig tilbage til noget andet. Et stort orientalsk tæpper gør hele rummet det ligger i til noget specielt, uanset om det er stue eller spisestue. Et gangtæppe i orientalsk stil i din gang giver et sobert indtryk og er skønt at gå på.

Hold hjemmet smukt med orientalske tæpper

Hvorfor skal jeg købe et orientalsk tæppe online?

Et orientalsk tæppe går aldrig af mode. Det kan fås billigt hos os på Trademax og findes i flere forskellige størrelser og farver. Den gør både dit rum specielt og tilpasser sig til dine møbler og din indretningsstil.

Hvordan vedligeholder jeg minde Trademax tæpper?

Find først ud af hvilket materiale det orientalske tæppe er lavet af. Vedligeholdelsen afhænger helt af materialet. Vores tæpper fremstillet i mange forskellige materiale, såsom kunstsilke, uld, jute eller polyester. Et tæppe i uld og et tæppe i polyester vedligeholdes på to helt forskellige måder. Du kan finde tips og råd om pleje og vedligeholdelse for de forskellige tæppetyper online.

Fås de orientalske tæpper i forskellige farver?

Ja, tæpperne fås i mange forskellige farver. Visse regioner hvor tæpperne fremstilles har sine typiske farver, men du kan altid finde eksempelvis et rødt orientalsk tæppe. Nu for tiden laves tæpper i alle regnbuens farver og du kan helt sikkert finde din favorit.

Kan man vælge mellem mange størrelser?

Jada! Der fås små eksklusive tæpper i orientalsk stil og der fås de rigtigt store, som persiske tæpper på 200x300 cm. Ønsker du et gangtæppe til din gang eller små tæpper til soveværelset, så er det heller ikke et problem.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne