Kelimtæpper

162 stk produkter
Kampagne
133459(9).jpg

De smukke og unikke kelimtæpper, som du finder hos Trademax, har en lang historisk baggrund. Den særlige væveteknik, som kan spores tilbage til flere hundrede år før vor tidsregning, anvendes hovedsageligt i lande i Centralasien og har ofte nomadiske egenskaber og elementer. De håndlavede tæpper er lærredsvævede og fremstillet af naturmaterialer som uld, bomuld, sisal, gedehår og jute. Kelimtæpper er traditionelt blevet brugt til gulve og teltvægge i nomadekulturer og har også prydet kongelige paladser. Stærke, jordnære farver og enkle mønstre betyder, at et Kelim-tæppe tilfører varme og liv til et rum og passer til alle omgivelser.

Et kelimtæppe giver varme og farve

Hvad er kendetegnene ved et kelimtæppe?

Det er let at kende et kelimtæppe på den særlige væveteknik, der er anvendt. Et ægte kelim tæppe er håndvævet, men er ikke dyrt af den grund. De kelimtæpper, du finder hos Trademax, er unikke og har ofte et simpelt geometrisk mønster og stærke jordfarver. Et kelimtæppe er lige så velegnet i et moderne, stilfuldt miljø som i et traditionelt, hverdagsagtigt miljø.

Er et kelimtæppe holdbart?

Et kelim tæppe er vævet af stærke tråde, hvilket gør det holdbart og nemt at holde rent. Du kan have et kelimtæppe i din entré, din stue, dit køkken eller dit soveværelse. Den passer ind i ethvert miljø og kan tåle hyppig brug. Med sine varme farver og enkle mønstre skaber det harmoni og giver et rum karakter.

Hvordan plejer jeg et kelimtæppe?

Et kelimtæppe er nemt at holde rent, fordi det er nemt at ryste ud. Støvsug dit kelimtæppe regelmæssigt, og feje det, hvis der er krummer, sand eller andet snavs på overfladen. Naturfibrene betyder, at tæppet kan rengøres med vand og sæbe, hvis der opstår en plet. Hvis dit tæppe får mange pletter, kan du vende det på vrangen. Mønsteret er det samme på begge sider. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne