Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 38 produkter
12

Populære filtre

Skab et hyggeligt hjem med en kvadratisk tæppe. En kvadratisk tæppe er et både stilfuldt og traditionelt valg, når du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i et rum. Den kvadratiske tæppe passer lige så godt ved sofaen som under spisebordet. Der er også flere størrelser, materialer og farver, du kan vælge imellem. Hvis du har kolde gulve, er det perfekt med en hyggelig kvadratisk tæppe. Du kan sætte dit personlige præg på ethvert rum, når du vælger en kvadratisk tæppe fra os på Trademax.

0

Hvor stor skal en kvadratisk tæppe være?

En tæppe skal gå en smule uden for bordbenene, så den bør være tilstrækkeligt stor for at se fin og ikke malplaceret ud under spisebordet. Hvis du derimod vil have din tæppe til pynt, kan den være betydeligt mindre. Du kan også købe flere stykker i forskellige størrelser og placere dem i gæsteværelset, i børneværelset og under sofabordet i stuen.

Hvordan vasker jeg en kvadratisk tæppe?

Hvis du har den under spisebordet, vil den sandsynligvis have brug for at blive vasket oftere end hvis den er placeret i et gæsteværelse. Der er forskellige metoder til at holde et tæppe rent, fra at tørre det af med en klud, så snart der opstår en plet på det, til at sende det til kemisk rensning. Støvsug det ofte, så det måske ikke behøver at blive vasket så ofte, men det er nok at tage det ud og lufte det en gang imellem. Et lidt tyndere tæppe er også mere håndterbart end store tæpper med lange luv, så du kan bevidst vælge, hvilken type tæppe du vil have.