Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 63 produkter
1
...
3

Populære filtre

Det er smukt med gule tæpper. Nej, gult er ikke grimt, så den gamle sang er ikke sand. Det kan tværtimod være meget dekorativt at lægge et gult tæppe på gulvet, og ikke kun til påske. Måske har du møbler eller kunstværker, der går i gule nuancer, og så er et gult tæppe præcis det, der skal til for at give rummet et ekstra pift. Du kan også have gule roser eller påskeliljer på bordet i det rum, hvor du har dit gule tæppe.

Hvordan holder jeg mine gule tæpper friske?

Du bør nok ikke have et gult tæppe i entréen, hvor man går ind med våde sko. Men under et spisebord eller ved sofaen kan du nemt støvsuge det gule tæppe og få det pænt igen. Tør let af med en klud, hvis der kommer pletter på det. Moderne materialer er normalt smudsafvisende, så du let kan rengøre dit gule tæppe, når det er nødvendigt. Du kan bruge skumrens eller sende dit gule tæppe til kemisk rensning, præcis som med enhver anden tæppe.

Vil et gult tæppe være moderne i lang tid?

Dine møbler, tæpper og indretningstekstiler skal afspejle din personlighed. Vær ikke for modefixeret, men vælg det, du synes er smukt. Et gult tæppe, der passer ind i sin omgivelse, er på en måde tidløst. Det er også lettere at udskifte et tæppe end at male huset eller lægge nyt gulv. Det er sjovt at tage chancer med tæpper og gardiner, og hvert påske er tæppet igen aktuelt.

Passer et gult tæppe i legerummet?

Ja, du kan have et gult tæppe hvor som helst. Børn kan lide glade farver, så de kan gerne sidde på et gult tæppe og lege. Du kan have et ensfarvet tæppe og mønstrede børnetapeter eller omvendt. Hvis du har et mønstret tæppe, vil du måske have ensfarvede vægge. Lad børnene gerne være med til at vælge.