Børnetæpper

223 stk produkter
Kampagne
556909(1).jpg
Populære filter

Børnetæpper er perfekte indretningsdetaljer på børneværelser da de både skaber en hyggelig og tryg fornemmelse samtidig med at de er praktiske. Børn leger ofte på gulvet hvilket kan være ubehageligt og gøre tøjet beskidt. Ved at lægge et stort og blødt tæppe ud kan børnene lege mere behageligt. Med vores kreative børnetæpper vil børnenes kreativitet og inspiration desuden flyde. Vælg blandt klassiske bil tæpper med veje eller sats på noget mere stilrent. Her finder du noget til alle børneværelset - uanset stil, størrelse og smag!

Alle varianter af børnetæpper

Da et børneværelse kan se ud på mange forskellige måder har vi samlet et bredt udbud af børnetæpper. Her finder du søde tæpper til de mindste børn, men også mere stilrene og moderne varianter til de lidt større børn. Måske er er det et lille børneværelse? Da har vi måske et mindre tæppe som kan være passende. vi tilbyder selvfølgelig også tæpper som dækker en større gulvoverflade og gør rummet hyggeligt. Vores børnetæpper med motiv af bilveje, prinsesseslot, og sydhavsøer passer perfekt ind i børnenes værelse da de byder ind til sjove lege. Her finder du også trendy tæpper med stjerne eller med grafiske mønster.

Indretningen i børneværelset er vigtig af flere grunde - dels fordi værelset skal være praktisk og nemt at rydde op på, men også fordi børnene skal føle sig inspireret her. Med et farveglad og smukt tæppe i et fint mønster bliver værelset hyggeligere og samtidig mere kreativt. Her kan du vælge blandt mange populære varemærker og finde et smukt børnetæppe af højeste kvalitet. et tæppe gør utroligt meget for et værelse, uanset hvilket værelse det er. I børnenes værelse vil du ofte have farveglade og bløde tæpper som er skønne at sidde på. Vi på Trademax har et fint udbud af tæpper i forskellige størrelser og farver til børnene.

Hvad skal jeg tænke når jeg køber tæppe?

Måske først og fremst hvor tæppet skal være og hvor stor plads der er. Hvor stort tæppe skal du bruge? Hvad kan barnet lide af motiver og farver? Vælg det barnet bedst kan lide. I kan købe billige og dejlige børnetæpper på nettet hos os på Trademax.

Hvilket materiale er jeres børnetæpper?

I vores børnetæpper er der ikke andet en god kvalitet. Nogle tæpper er i almindeligt stof mens andre er fremstillet med polypropylen. Alle børnetæpper hos os på Trademax er bløde og dejlige så barnet kan lege og have et skridsikkert underlag så de ikke glider eller snubler på tæppet.

Hvilket motiver kan man vælge?

Vi har alt fra hinke-tæpper til dyr og små verdener. På de tæpper med små huse og verdener kan børnene lege med sin fantasi og sit legetøj på tæppet.

Har i nogle enkeltfarvede tæpper også?

Ja, men ikke blandt vores tæpper til børn. Blandt vores børnetæpper har vi kun med motiv og mønster på.Børn plejer at bedst kunne lide når sådanne tæpper når de skal lege. Find jeres favorit blandt vores børnetæpper her på Trademax.dk.

 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne