Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 368 produkter
1
...
16

Populære filtre

Udforsk vores nøje udvalgte sortiment af billige sorte tæpper til hjemmet, sommerhuset eller kontoret. Vores sorte tæpper er ikke kun stilrene og trendy, de er også praktiske, slidstærke og af høj kvalitet. Med et sort tæppe kan du skabe ro og harmoni i dit hjem. Hos os hos Trademax finder du et stort udvalg af ensfarvede og mønstrede sorte tæpper. Et sort tæppe er en god base at bygge videre på, når du indretter dit hjem. Sort passer godt til både varme og kølige farver og giver et elegant indtryk. Det er nemt at kombinere et sort tæppe med hynder, gardiner og møbler i kontrasterende eller harmoniserende farver. Et sort tæppe er også meget nemt at pleje, fordi det er mindre følsomt over for spild og pletter.

Almindelige spørgsmål og svar om sort tæppe

Hvad er fordelene ved et sort tæppe?

Et sort tæppe giver et roligt og sofistikeret indtryk og er let at kombinere med andre farver og forskellige indretningsstile. Vi hos Trademax har et stort udvalg af tæpper, hvor sort er den dominerende farve, selvom det kan have elementer af andre farver i mønsteret. Du finder sorte tæpper i klassisk stil men også med moderne stramme mønstre.

Hvor kan jeg have et sort tæppe?

Du kan have et sort tæppe i soveværelset, stuen eller gangen. Vil du skabe et moderne og stilrent interiør, bruger du også nuancer af grå og hvid for at skabe en harmonisk ensartethed. Sort kan også kombineres med andre farver og skabe en række fede rum og stilarter, hvor farver mødes. Et sort tæppe passer også ind i et klassisk indrettet rum med tidløse, tunge møbler.

Hvordan vedligeholder jeg et sort tæppe?

Et sort tæppe behøver kun regelmæssig støvsugning for at holde sig frisk. Det er nemt at have et sort tæppe, fordi det ikke er så følsomt over for forskellige typer pletter. Skulle der være mærker på tæppet, kan du tørre dem af med en fugtig klud og lidt mildt rengøringsmiddel, der passer til materialet i tæppet. Har du spørgsmål til de sorte tæpper, som vi har hos Trademax, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.