Rødt gulvtæppe

505 stk produkter
Kampagne
  • Rød
532619.jpg

En enkel måde at give liv og varme til et værelse er at bruge et rødt tæppe. Hos os hos Trademax finder du et stort udvalg af mønstrede og ensfarvede røde tæpper, der passer ind i alle miljøer. Røde tæpper kan have klassiske mønstre i en orientalsk stil eller have et moderne stramt design. Rød er en imødekommende og eksklusiv farve og bruges derfor i højtidelige sammenhænge, ​​hvor man går på den "røde løber". Har du et rødt tæppe i dit hjem, kan du få den samme luksuriøse oplevelse, og rummet får en særlig varm karakter.

0

Hvad er fordelene ved et rødt tæppe?

Med et rødt tæppe giver du rummet en hyggelig følelse, fordi rød er en varm og stimulerende farve. Vælger du et af vores mønstrede røde tæpper, får du et letplejet tæppe, der kan tåle hyppig og udstrakt brug. Mønstre og blandingen af ​​farver gør, at mindre pletter ikke er synlige, og det vil være nemt at vaske af, hvis nogen spilder.

Hvor kan jeg have et rødt tæppe?

Da rød er en stimulerende farve, passer et rødt tæppe flere steder i dit hjem. Hos os hos Trademax kan du finde en rød løber til sofaen, der giver energi og liv til stuen. I entréen bliver det en varm og venlig modtagelse. Vælger du et mønstret rødt tæppe i soveværelset, kan du kombinere det med flere andre farver i rummet.

Hvordan vedligeholder jeg et rødt tæppe?

Regelmæssig støvsugning af et tæppe er nok til at holde det rent. Skulle der være pletter eller snavs på en rød løber, kan du fugte en klud, tage noget mildt rengøringsmiddel og forsigtigt gnide dem væk. Et fladvævet tæppe er lettere at pleje end et luvtæppe. Har du spørgsmål til vores røde løbere, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne