Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 362 produkter
1
...
16

Populære filtre

Brun er en meget elegant farve, der giver et blødt og varmt indtryk. De brune tæpper, som du finder hos os hos Trademax, fås både i ensfarvede og mønstrede varianter og i flere smukke nuancer. Brun er en tidløs farve, der passer ind i enhver indretning. I vores sortiment finder du hyggelige og hjemlige tæpper med lang luv, der er bløde og behagelige at sætte fødderne på. Du finder også mere klassisk vævede tæpper med kort luv, der er lette at passe og giver et elegant indtryk. Hvis du leder efter et tæppe til trappen, er et brunt tæppe et godt valg.

Elegant brun tæppe

Hvad passer til et brunt tæppe?

Et brunt tæppe fra os hos Trademax er nemt at kombinere med tekstiler og møbler i dit hjem. Brun er en varm farve og passer godt sammen med træmøbler samt puder og gardiner i varme farver. Hvis du ønsker at kombinere et brunt tæppe med sort, hvidt og møbler i metal, kan det også lade sig gøre, da brun er en neutral farve, der balancerer de andre farver og skaber en hyggelig atmosfære.

Hvor kan jeg placere et brunt tæppe?

Når du vælger et brunt tæppe fra os hos Trademax, får du et letplejeligt og holdbart tæppe, som du kan placere ved sofaen i stuen, i spisestuen, i gangen eller soveværelset og skabe en hyggelig stemning. En af fordelene ved et brunt tæppe er, at mindre pletter ikke er så synlige, hvilket gør det velegnet til alle rum i huset.

Hvordan passer jeg på et brunt tæppe?

Et brunt tæppe er let at vedligeholde og kræver kun regelmæssig støvsugning. Hvis du har valgt et tæppe med luv, kan det være en god idé at ryste det af og til. Hvis der kommer pletter på dit brune tæppe, kan du fjerne dem med en fugtig klud og lidt mildt rengøringsmiddel. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Trademax.