Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 395 produkter
1
...
17

Populære filtre

Gør noget ud over det sædvanlige og vælg et rundt tæppe i stedet for den klassiske rektangulære! Runde tæpper er ekstremt smukke og bliver mere iøjnefaldende. Når du begynder at tænke udenfor boksen vil nye muligheder åbne op. Et rundt tæppe kan for eksempel give en blødere følelse i et rum, det kan være meget passende på kontoret hvor indretningen ofte er sparsommelig og nogen gange striks. Også under sofabordet eller i gangen kan et rundt tæppe være en smuk detalje.

Kæb runde tæpper på Trademax

Nogen gange er det sjovt at indrette uden for rammerne, noget du kan gøre med et rundt tæppe. I vores sortiment finder du alt du skal bruge for at skabe en blødere, hyggeligere og mere indbydende indretning. Måske vil du have et fladvævet tæppe eller lokker det mere med et blødt ryatæppe med langt hår? Uanset ønsker kan du garanteret finder et rundt tæppe som passer ind i lige præcis din indretning. At indrette med tekstiler som tæpper er virkelig dejligt da det hurtigt gør et rum mere indbydende og hyggeligt. Egentlig passer tæpper ind i hjemmets alle rum, uanset om du indretter køkkenet, badeværelset eller gangen. Ofte kan du vælge blandt forskellige materiale så tæppet er passende til det rum det du indretter. Til stuen og soveværelset kan du oftest vælge lige det tæppe du har lyst til da risikoen for at det bliver beskidt ikke er lige så stort i disse rum.

Da alle har forskellige smag og behov har vi prøvet at samle et bredt og varieret udbud af runde tæpper som muligt. Udover vores mere iøjnefaldende tæpper med abstrakte mønster i stærke farver, du du pgså finde mere diskrete og stilrene alternativ. Hvis du er på jagt efter det ultimative tæppe til alrummet kan vi varmt anbefale et rundt tæppe. Vælg blandt forskellige varemærker og varianter, og find din favorit i dag!