Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Bademåtter

718 stk produkter
Viser 24 av 718 produkter
1
...
30

Populære filtre

En badeværelsesmåtte er som en varm kram om fødderne, når du har brug for det. Uanset om det er morgen eller aften er føddernes kontakt med badeværelsesmåtten altid lige så overraskende dejlig, og den spreder en varm fornemmelse gennem kroppen.

Her hos Trademax finder du lige præcis den badeværelsesmåtte der passer dig og dit badeværelse. Uanset hvad du er ude efter så vil du finde det her, om det så er en rund badeværelsesmåtte eller måske en stor der dækker næsten hele badeværelsesgulvet. Velkommen ind og find den næste delikate detaljer der gør dit badeværelse til en dejlig oplevelse!

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvordan lægger man en badeværelsesmåtte?

  Med korrekt placering af en smuk badeværelsesmåtte kan du skabe en hyggelig fornemmelse på dit badeværelse. Det er altid godt at placere måtten foran bruseren eller badekaret. På den måde bliver gulvet ikke vådt og det er dejligt at sætte sine rene fødder på en blød måtte. Et andet sted du kan placere badeværelsesmåtten er foran håndvasken. Så har du noget dejligt at stå på når du skal gøre dig klar om morgenen eller børste tænderne om aftenen. Det praktiske er at måtten fanger vandstænk så gulvet forbliver tørt.
 • Hvilken form skal jeg have på min badeværelsesmåtte?

  Hvilken form du vælger på din badeværelsesmåtte grunder sig hvor du havde tænkt dig at placere din måtte. En rektangulær måtte kan passe godt foran bruseren eller ind til badekarret mens en rund badeværelsesmåtte kan placeres midt på badeværelsesgulvet.
 • Hvad skal jeg tænke på ved køb af billig badeværelsesmåtte online?

  Det vigtigste ved køb af badeværelsesmåtte er skridbeskyttelse. I et badeværelse er der stor risiko for at slå sig på hårde overflader hvis man glider. Derfor er det ekstra vigtig at finde en badeværelsesmåtte der ikke glider hvis underlaget er vådt.
 • Kan jeg vaske min badeværelsesmåtte?

  De fleste af vores badeværelsesmåtter kan du vaske i vaskemaskine. Vær nøje og læs vaskeinstruktionerne inden du smidder den i vaskemaskinen. En badeværelsesmåtte skal vaskes ved mindst 40 grader, helst 60. Efter vask er det vigtigt at måtten bliver hængt op og tørre helt inden den bliver lagt tilbage på badeværelsesgulvet igen.