Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Rund bademåtte

152 stk produkter
Viser 24 av 152 produkter
1
...
7

Populære filtre

Et rundt badeværelsestæppe er en sjov detalje på et badeværelse, nogle synes det er rart hvis det har samme farve som håndklæderne. Et hvidt badeværelsestæppe passer godt til et stilrent badeværelse. Badeværelset kan give helt forskellige indtryk alt efter, hvilke farver du vælger til badeværelsestekstilerne og dit badeværelsestæppe. Et rundt badeværelsestæppe er til en overkommelig pris, så du kan nemt bestille flere tæpper online hos os hos Trademax og variere dem efter smag, smag og måske endda årstiden.

Et rundt badeværelsestæppe er hyggeligt

Passer et rundt badeværelsestæppe i alle badeværelser?

På badeværelset ser det flot ud, hvis du placerer et rundt badeværelsestæppe midt på gulvet. Har du et meget lille gæstetoilet, skal du måske vælge den mindste størrelse, men ellers er der som regel plads til et rundt badeværelsestæppe. Mål på gulvet, hvor meget plads du har, og bestil den størrelse, der passer til dit badeværelse.

Hvordan holder jeg et rundt badeværelsestæppe friskt?

Det er en himmelsk følelse at sætte fødderne på et tykt og friskt rundt badeværelsestæppe, men tæppet skal selvfølgelig holdes friskt og pænt. Fnug fra håndklæder, spildt bodylotion, støv fra papir og sand fra stranden er blot nogle få eksempler på ting, der affalder og sætter sig i det runde badeværelsestæppe. Du kan støvsuge den, men den skal friskes op med en vask i ny og næ. Læs vaskeanvisningen til det tæppe, du vælger.

Er der fordele ved flere badeværelsestæpper?

Ja, du kan have et rent tæppe ved hånden, som du lægger på, når der kommer gæster og så måske lægge det andet til vask. Har du flere toiletområder, er det rart med et blødt og hyggeligt tæppe i dem alle. Har du et stort badeværelse, kan du bruge flere tæpper i samme badeværelse, måske et tæppe, der står uden for bruseren og et rundt badeværelsestæppe på resten af ​​gulvet for at skabe en hjemlig følelse. Du kan variere farverne de forskellige steder, så rummene får forskellig karakter. Gæsterne vil helt sikkert synes, det er rart, når gulvtæppet matcher for eksempel håndklæder eller en plakat, og man kan også have sæber i en lignende nuance. Slip fantasien løs, når du handler.