Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 16 av 16 produkter
Det er svært at sidde længe og nyde maden når stolen er ubekvem. Det er derfor vi tilbyder stolehynde i forskellige farver, materialer og former der passer både inden- og udendørs. Du finder runde stolehynder med volant til en mere romantisk stil og tykkere firkantede stolehynder der egner sig til havemøblerne. Velkommen ind og udforsk vores store sortiment.

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvordan vælger jeg stolehynder?

  Begynd med at finde ud af hvor dine hynder skal bruges. Hvis små børn skal spise ved bordet kan det være smart at vælge et materiale der er nemt at gøre rent. Er det hynder der skal bruges til havemøblerne eller solstolene er det bedst med tykt polstrede hynder i vandtolarant materiale.
 • Hvorfor skal jeg bruge en stolehynde?

  At bruge en stolehynde opfylder mange formål. Det vigtigste er komforten. Når mennesker sidder længe bliver deres rygge trætte og ømme på grund at sædets hårdhed. Med en pude på stolen kan de fleste sidde længere, samtidigt med at stolen bliver mere æstetisk tiltalende. Billige stolehynder kan du skifte med jævne mellemrum samtidig med at du opgradere rummets udseende.
 • Hvordan vedligeholder jeg mine stolehynder?

  Nogle af vores kan vaskes i vaskemaskine. Er du usikker er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice eller nøje læse vaske instruktionerne på hynden. Må de ikke vaskes i maskine kan du rengøre dem med tekstil rengøring eller vaske dem i hånden. Nogle af vores hynder har desuden aftageligt betræk, så du kan vaske stoffet uden polstring.
 • Kan jeg også bruge stolehynderne udendørs?

  Det bedste er at gå ind og læse produktbeskrivelsen under det specifikke produkt. Men generelt kan vi sige at du sagtens kan bruge hynderne på stole udendørs. Husk bare at tage dem ind om natten så de ikke bliver fugtige. Sol kan også blege, så tænk på det når du vælger stolehynder her på Trademax.