Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 427 produkter
1
...
18

Din entré er det første, der møder dig, når du kommer hjem, og det er det sted, der byder dine gæster velkommen. Det er derfor vigtigt at vælge møbler til gangen, som giver et behageligt indtryk og samtidig er praktiske. Find din stil og de funktioner, du har brug for, i vores store udvalg af billige entrémøbler.

Gør din entré praktisk og stilfuld med entrémøbler

  • Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger møbler til gangen?

    Et godt garderobeskab bør have plads til både det tøj, du bruger ofte, og det tøj, du bruger sjældnere. Husk, at frakker og jakker ofte fylder meget, så størrelsen af dine møbler i entréen skal være i overensstemmelse med dette. Glem ikke alle de små ting, som ofte er gode at have med i gangen, f.eks. nøgler, mobiltelefon, taske og mindre ting mod kulde.
  • Hvilke møbler har jeg brug for i min entré?

    Det er praktisk at have en bøjlestang i gangen, og en skohylde hjælper dig med at undgå rod. Men der er ikke rigtig noget must, når det kommer til entrémøbler. Selvfølgelig er det praktisk at have plads til handsker, vanter, huer, tørklæder, tasker og paraplyer, men du vælger selv den indretning, du har brug for.
  • Kan jeg have entré møbler et andet sted?

    Hvis din entre er trang, og du ikke kan få plads til ordentlige entremøbler, kan du lige så godt placere din opbevaring et andet sted. Entremøbler er også meget praktiske, og det er ikke en dårlig idé at have dem i f.eks. et opbevaringsrum eller et bryggers. Så kan du hænge det tøj op, som ikke er i sæson i øjeblikket.