Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Møbelsæt til hall og entre

396 stk produkter
Viser 24 av 396 produkter
1
...
17

  • Hvad skal jeg tænke på ved køb af entrémøbler?

    Da gangen oftest er det mindste rum i et hjem er det godt at vælge et entrémøbelsæt så indretningen bliver harmonisk. Få så meget opbevaring som muligt, til at gemme tøj og sko væk, som ellers har en tendens til at gøre entréen rodet. At have en blanding af kroge og bøjler kan være godt, så alt slags tøj kan komme op og hænge på den bedste måde. Skab mere opbevaring til sko end hvad du tror du skal bruge, en entré kan nemt blive oversvømmet med fodtøj.
  • Fås et alternativ til klassiske knagerækker?

    Der fås både sjove og spændende knagerækker og opbevaring til tøj, der gør det muligt at undgå de almindelige knagerækker. Et alternativ er et tøjskab som entrémøbel i stedet for en klassisk knagerække. Flere af vores entrémøbelsæt indeholder garderober og anden opbevaring, for at gøre din gang både stilren, praktisk og indbydende.
  • Hvordan får jeg en entré der både er hyggelig og praktisk?

    Selvom entréen ofte skal have plads til alt muligt kan den blive indbydende med de rigtige entrémøbler. En lille sofa der også har opbevaring til vanter, huer og halstørklæder er både praktisk og indbydende. Inkluder to garderober i dit entrémøblement, en til at hænge jakker og frakker i og en til strikkede trøjer og overtrækstøj. Så kan du have lidt, eller slet ikke noget tøj fremme og få en harmonisk og indbydende entré. Vælg entrémøbelsæt der har plads til alt det du vil have tilgængeligt i gangen, så er det nemt at holde din entré hyggelig.