Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 12 av 12 produkter

Populære filtre

Valnød er en stærk træsort, men også utrolig smuk. Med et spisebord i valnød har man både en funktionel møbel og også en meget smuk indretningsdetalje. Som et alternativ til massiv valnød kan spiseborde fremstilles i valnødfanér, og endnu et alternativ er at købe et bord i et andet materiale som melamin, men med den smukke brune nuance af valnød. Hvad man vælger, afhænger helt af ens smag. Hvad passer ind i dit hjem, et chokoladebrunt spisebord i massiv valnød eller måske en lidt lysere variant? Vil du have et rundt eller firkantet spisebord? Kig ind til os på Trademax for at få lidt mere inspiration!

Ofte stillede spørgsmål om spiseborde i valnød

Er spiseborde i valnød i standardhøjde?

Ja, et spisebord af valnød har samme standardhøjde som andre spiseborde. Standardhøjden er simpelthen den, der normalt passer bedst til borde, hvor man skal sidde og spise. Højden er normalt omkring 75 cm. Men der er lidt variation mellem forskellige modeller, hvor nogle er nogle centimeter lavere, mens andre er nogle eller flere centimeter højere.

Hvad gør jeg, hvis mine ben er løse på mit spisebord i valnød?

Du kan få brug for at stramme benene på dit spisebord i valnød, når du har brugt det i et stykke tid. Det gør du nemt ved at bruge en skruenøgle til at skrue møtrikkerne fast, som holder benene mod bordpladen. Hvis bordet har en anden løsning til, hvordan benene er fastgjort, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, og vi hjælper dig med eventuelle spørgsmål.

Hvilket spisebord i valnød passer til mit lille køkken?

Der er lidt mindre spiseborde i valnød, som passer til det lille køkken. Små runde spiseborde passer ofte til mindre køkkener, når man skal kunne bevæge sig rundt omkring bordet uden at sidde fast i hjørnerne. Alternativt kan du vælge et halvmåneformet spisebord, som står op ad væggen.