Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 160 produkter
1
...
7

Populære filtre

Trademax tilbyder dig et udvalg af runde spiseborde til alle lejligheder. I vores sortiment af runde spiseborde kan du vælge mellem forskellige materialer, farver og størrelser. Vi har alt fra et enkelt lille rundt spisebord til et stort og rustikt spisebord, der kan rumme mange spisende gæster. Et elegant rundt spisebord er velegnet til køkkener, stuer, spisestuer og udendørs terrasser. Vi har også en række smukke runde spiseborde, der er velegnede til udendørs brug. Hos Trademax kan du nemt vælge et rundt spisebord, der passer til dig.

Et rundt spisebord passer ind i ethvert hjem

Hvad er fordelene ved et rundt spisebord?

Et rundt spisebord bidrager til et socialt miljø, da ingen behøver at sidde på kanten. Et rundt spisebord giver gæsterne mulighed for at se alle, der sidder ved bordet. Alle spisende gæster omkring bordet indgår naturligt i fællesskabet. Hvis du bor på et lille område, er et rundt bord med kun ét ben i midten et godt valg. Rummet føles lidt større, hvis der ikke er fire bordben, der optager gulvplads.

Er det muligt at forlænge et rundt spisebord?

I nogle tilfælde kan der være behov for flere siddepladser omkring spisebordet, end du normalt har. I dette tilfælde er det praktisk med et rundt bord, der kan forlænges. Trademax tilbyder et par forskellige varianter af runde borde, som du nemt kan gøre større. Du skal bare skille bordet ad og tilføje den ekstra bordplade i midten, så får du hurtigt flere siddepladser.

Har et rundt spisebord plads i et lille rum?

Hvis det er et lille rum, der har brug for et rundt spisebord, finder du et passende spisebord hos os. Vi har mange fine små runde spiseborde, der passer godt ind, når pladsen ikke er så stor. Både med fire bordben og med kun ét ben i midten af bordet. Et lille rundt spisebord er også praktisk at have på en altan.