Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 272 produkter
1
...
12

Populære filtre

Et sort spisebord er et imponende og stilbevidst valg til det moderne hjem. Hos Trademax kan du finde og købe mange forskellige sorte spiseborde med udtræk eller uden i sort lak, sort maling, sort træ eller sort bejdse. En sort bordplade udstråler et sobert og eksklusivt udtryk, der imponerer på gæsterne. Vælg dit sorte bord sammen med sorte spisebordsstole for at skabe et fuldendt, smukt spisebordssæt i sort. Blandt vores kæmpe udvalg kan du finde både store, små, runde og firkantede sorte spiseborde

Sorte spiseborde til det moderne hjem

Sort er en klassisk farve, der ofte forekommer i stilrene og eksklusive designs. Med et spisebord der har sort overflade skaber du et stilrent centrum i køkkenet eller spisestuen, hvor fine middage kan nydes med venner og familie. Den sorte farve er let at kombinere med andre designs og kulører, hvilket betyder at sorte spiseborde og sorte spisebordsstole er et populært valg blandt de stilbevidste og de der gerne fornyer sin indretning ofte.

Sorte spiseborde i alle mulige stilarter og designs

Uanset om din bolig præges af klassisk elegance, retro design eller moderne stilfuldhed, findes der et sort spisebord til netop dit hjem. Du kan finde spiseborde hos os med bl.a. følgende detaljer og egenskaber: Sort bordplade Sort maling Sort træ Sort lak Sortbejdset Sort laminat Med udtræk og uden udtræk Køb dit nye, sorte spisebord på Ttrademax.dk til en billig pris med levering til døren, på en tid der passer dig.