Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Spisebord egetræ

57 stk produkter
Viser 24 av 57 produkter
1
...
3

Populære filtre

Måltider er det, der bringer os sammen og kan være en mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Alle boliger har en hyggelig spiseplads. Saml dig omkring et spisebord i egetræ til dejlige middage med venner eller hyggelig morgenmad med familien. Du kan finde spiseborde i egetræ i alle størrelser og former. Tænk over, hvordan din spiseplads ser ud, og hvor mange personer du ønsker at kunne samles der. Eg er et træ, der er en fryd for øjet at se på, og som også er meget holdbart og langtidsholdbart. Spil og lev med et spisebord i egetræ!

Stilfuldt med et spisebord i egetræ

Hvilken form skal jeg vælge til et spisebord i egetræ?

Et rundt spisebord kan være meget rart, da alle ved bordet kan se hinanden godt. Det er ofte nemt at få plads til en ekstra stol, hvis der er behov for det, og runde borde passer ofte til mindre spisepladser. Det kan også være smart at vælge et rundt spisebord i egetræ, der står på en central søjle i stedet for fire ben, hvis du har et trangt rum. Hvis du har et åbent plan med lige møbler og en moderne stil, kan det være rart at bryde det op med et rundt spisebord.

Hvor mange personer kan sidde ved et spisebord i egetræ?

For dem, der leder efter et spisebord i egetræ med plads til mange personer, tilbyder vi både lange borde og store runde borde. Måske har du brug for et mindre bord til daglig brug, men et meget større bord til weekenden? Så vælg et spisebord i egetræ med en ø-plade!

Hvilken slags spiseborde i egetræ tilbyder Trademax?

Hos os kan du forvente at finde både små og store spiseborde i det smukke og holdbare materiale egetræ. Uanset om du er på udkig efter et flot bord med mange eller få siddepladser, tilbyder vi spiseborde i forskellige stilarter og med varierende silhuetter til gode priser.