Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Spisebord TILBUD

528 stk produkter
Viser 24 av 528 produkter
1
...
22

Populære filtre

Nu er det tid til at kigge efter det nye spisebord på vores UDSALG på Trademax. Med nedsatte priser på allerede prisvenlige alternativer kan du finde det perfekte køkkenbord, der passer til dit hjem. Med et solidt og smukt spisebord kan du pifte din hverdag op og gøre middagen ekstra speciel. Kig ind på vores sortiment på Trademax.

Find dit nye spisebord på UDSALG

Kan jeg finde spiseborde med tillægsplader på UDSALG?

Du kan finde flere varianter af spiseborde på UDSALG. Her kan du helt sikkert finde det spisebord, der passer til dit køkken. Udsalgsudvalget er midlertidigt, og varerne, der er sat ned i pris, forsvinder hurtigere end normalt, så vi kan ikke garantere tilgængeligheden af specifikke produkter under et UDSALG. Kig også på vores almindelige sortiment af spiseborde, hvor der er flere prisvenlige alternativer med tillægsplader. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for et specifikt spisebord, så hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige!

Hvor høje er spisebordene på UDSALG?

Du finder normalt spiseborde på UDSALG, der er mellem 70 og 80 cm høje. Det er standardhøjden på et spisebord. Før var standarden faktisk omkring 70 cm, men mennesker er højere i dag, og nu er de fleste spiseborde tættere på 75 cm høje, og der er varianter, der er op til 80 cm. Husk på, at det ikke kun er spisebordets højde, der spiller en rolle, men også stolene. Lave stole og et højt spisebord kan blive mærkeligt. Man siger normalt, at der skal være cirka 30 centimeter fri plads mellem stol og bord for at det skal være behageligt.