Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 38 produkter
12

Populære filtre

Når du vælger et af vores ovale spiseborde, får du den perfekte blanding mellem et rundt og et rektangulært bord. Et ovalt spisebord giver også et mere luftigt indtryk, og hvis du vælger et af de borde, du finder hos Trademax, med et ben i midten, vil det føles mindre.

Ovalt spisebord er den perfekte blanding

Hvad er fordelene ved et ovalt spisebord?

Et ovalt spisebord gør det nemmere at se alle, der sidder ved bordet, hvilket skaber et hyggeligt fællesskab. Her hos Trademax finder du flere modeller af ovale spiseborde, der kan udvides med en ekstra bordplade, så du kan have et større spisebord, når du har gæster, og derefter fjerne bordpladerne til daglig brug.

Kan jeg have et ovalt spisebord i mit køkken?

Der findes et bredt udvalg af ovale spiseborde hos os på Trademax, så du kan finde det bord, der passer til dig. Mange af de ovale spiseborde fås i modeller, der er ideelle til et køkken, da de giver en stor arbejdsflade og er et dejligt samlingssted for familien. Ovale spiseborde er blødt afrundede, hvilket betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at børnene kommer til skade på et skarpt hjørne.

Hvor mange personer kan der sidde ved et ovalt spisebord?

Uden en tillægsplade kan du normalt have plads til seks personer ved ovale spiseborde. Hvis du har et bord med en tillægsplade, skal du øge antallet af siddepladser med to for hver tillægsplade. Hvis du har spørgsmål til de ovale spiseborde, som Trademax tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.