Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 46 produkter
12

Populære filtre

Et spisebord indtager en central plads i de fleste familiers liv. Omkring et firkantet spisebord kan du samle dine nærmeste til lækker madlavning, god mad og høje og lave diskussioner om mange af hverdagens problemer og glæder. Et firkantet spisebord er også et sted, hvor du kan arbejde, hjælpe med lektier eller måske male. Her hos Trademax kan du finde firkantede spiseborde i mange forskellige materialer og stilarter. Et firkantet spisebord er et perfekt samlingssted for dig og dine kære.

Et firkantet spisebord passer ind i ethvert hjem

Hvad er fordelene ved et firkantet spisebord?

Den store fordel ved et firkantet spisebord er, at det fås i dimensioner, der fylder et relativt lille areal. Afhængigt af rummet, hvor det firkantede bord skal placeres, kan du vælge mellem forskellige størrelser og materialer. Et firkantet spisebord er fleksibelt; du kan forlænge det, med klapper eller med indsatsplader.

Hvor mange mennesker kan der være omkring et firkantet spisebord?

Det afhænger helt af størrelsen på det firkantede spisebord, du vælger. Der er små firkantede spiseborde tilpasset til to personer, vælger du et større firkantet spisebord, får du naturligvis plads til flere personer. Vælg en firkantet spisestue ud fra dine behov.

Er der et unikt firkantet spisebord?

De miljøbevidste vil gerne se materialer genanvendt i samfundet. Du kan kombinere en sådan bestræbelse med at købe et firkantet spisebord lavet af genbrugstræ. Naturligvis bliver sådan et bord unikt. Forskellige stykker træ er sat sammen til en helhed. Sådan et bord vil have lidt forskellige farvenuancer og også en lejlighedsvis synlig plet.