Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Badeværelseslamper

93 stk produkter
Badeværelsesspejl med belysning
Badeværelsesspejl med belysning
Badeværelseslampe væg
Badeværelseslampe væg
Badeværelseslampe loft
Badeværelseslampe loft
Viser 24 av 93 produkter
1
...
4

Vi bruger lang tid på badeværelset hver eneste dag, så rummet fortjener mindst lige så meget opmærksomhed som hjemmets andre rum, når det kommer til indretning og interiør. Det er forholdsvis enkelt at gøre et badeværelse rart og indbydende, og her spiller belysning en afgørende rolle; varmt lys kan gøre en stor forskel. Her på siden finder du vores udvalg af billige badeværelseslamper i forskellige designs, så der med sikkerhed findes en eller flere, der passer ind hjemme hos dig.

Masser af billige badeværelseslamper

Et badeværelse i hvide klinker eller fliser kan nemt fremstå lidt koldt og råt, men en badeværelseslampe med et varmt og blødt lys, kan gøre en kæmpe forskel i forhold til stemningen i rummet. En badeværelseslampe skal altså ikke kun tjene et praktisk formål, men også et æstetisk. Den skal være smuk at se på, passe til rummet og kaste et behageligt og indbydende lys. Man kan med fordel vælge at udstyre sit badeværelse med mere end én lampe, fx en på væggen eller i loftet med et blødt, lunt lys, og en anden over spejlet ved håndvasken med et skarpere lys, der egner sig at spejle sig med, lægge makeup osv. Det er enkelt at pifte badeværelset op med godt lys og simpelt tilbehør, og selv små justeringer kan gøre en stor forskel, og hvorfor ikke sørge for, at den tid vi trods alt alle bruger på badeværelset, bliver så god som muligt.

Funktion og æstetik

Toilettet, badeværelset og gæstetoilettet er ikke kun praktiske foranstaltninger i det moderne danske hjem, men også rum der kan indrettes og gøres personlige på lige fod med husets eller lejlighedens øvrige værelser og rum. En eller flere gode badeværelseslamper er selvfølgelig et must, og vi har i vores sortiment taget højde for, at ikke kun funktion og praktik skal fungere, men at en badeværelseslampe også gerne må være i et stilfuldt design og opfylde en række krav på det punkt. Smag og behag er naturligvis forskellig, og derfor har vi samlet et udvalg af forskellige designs, der dog har det til fælles, at badeværelseslamperne er enkle i udtrykket, nemme at tilpasse mange stilarter, egner sig til vådrum, giver et smukt lys og er nemme at montere, ikke mindst. Samtidig er vores badeværelseslamper billige, så alle kan være med, og så det ikke behøver at koste alverden at pifte badeværelset op med en ny, smart badeværelseslampe.

Badeværelseslamper i stilfulde designs

En stor del af vores mange badeværelseslamper er udført i enten stål eller krom og med en mat, lys skærm. Vores modeller findes i et væld af størrelser, udformninger og designs, fx runde og firkantede. Den matte, hvide skærm giver de optimale betingelser for et blødt, varmt lys i badeværelset, og vores lamper kan monteres på væggen eller i loftet, alt efter behov og badeværelsets øvrige indretning. Vi tilbyder desuden et udvalg af badeværelseslamper, der kan monteres over spejlet ved håndvasken. I vores sortiment findes også spejle med indbygget lys, fx et smart væghængt makeup- og barberspejl, der kan drejes og tilpasses den enkelte bruger. En loftlampe med tre indbyggede halogenspots kaster et godt lys ud i alle rummets afkroge, mens smarte vægspots i ”fotolampe-stil” kan monteres enkeltvis eller flere på række for et moderne og råt udtryk.

Inspiration til indretningen

Et badeværelse i det moderne hjem skal indbyde til ro og selvforkælelse, selv i en travl hverdag. Her får man et tiltrængt break, og mange nyder at kunne skabe en spa-lignende oplevelse hjemme hos sig selv med lækre produkter og afslappende stemning. Hvad enten du er i gang med at indrette et nybygget eller nyrenoveret badeværelse, et gæstetoilet eller blot vil opdatere dit eksisterende badeværelse på en billig måde og med enkle virkemidler, så finder du i vores sortiment alt det, du skal bruge. Kig fx forbi vores udvalg af badeværelsesmøbler for at få de grundlæggende elementer som skabe og hylder på plads, eller udvælg tekstiler og tilbehør som håndklæder, bademåtter og forhæng for at skabe sammenhæng og hygge i rummet, hvad enten du er til det kulørte, mønstrede eller strømlinede hvide eller sorte look. Kulørte tekstiler skaber liv i et enkelt, hvidt badeværelse, mens hvide tekstiler fuldender det rene, minimalistiske udtryk, og sorte tekstiler skaber en moderne kontrast i et lyst rum eller en flot effekt i et badeværelse i mørke klinker.

Levering til døren

Bestil dine nye badeværelseslamper og -tilbehør online nemt og bekvemt hjemme fra stuen, så du i ro og mag kan lade dig inspirere af vores brede udvalg og finde netop de ting, der kan opdatere din boligindretning. Lad os levere din ordre samlet og til døren, når det passer dig, og hvis du har spørgsmål til dit onlinekøb, vores varesortiment eller leveringen, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan sørge for, at du får den bedst mulige handel hos os!