Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 3 av 3 produkter

Der er få rum, vi bruger så meget tid i som badeværelset. Det kan derfor betale sig at tilføje lidt ekstra pudder til indretningen indeni. Ved at placere en eller flere badeværelseslamper på væggen kan du gøre rummet både praktisk og behageligt. Find din favorit i vores sortiment og bestil den billigt og bekvemt hos os hos Trademax.

Hvilken funktion opfylder væglampen til badeværelset?

Der er flere forskellige typer badeværelseslamper, der er fastgjort til væggen. Lyset kan være mere eller mindre koncentreret, blødt eller hårdt og stråle opad, nedad eller til siderne. Væglamper fungerer ofte som et supplement til loftslampen. Det er almindeligt, at en væglampe udfylder en bestemt funktion som at give god belysning til for eksempel hudpleje, skabe stemning eller oplyse en indvendig detalje.

Hvor i badeværelset passer en væglampe bedst?

Mange vælger at montere en eller flere badeværelseslamper på væggen i umiddelbar nærhed af rummets spejl. På den måde får du arbejdsbelysning, når du ser på dig selv i forbindelse med barbering, make-up og andet. Det er også populært at have dæmpet badeværelsesbelysning på væggene for at skabe en hyggelig atmosfære.

Hvordan ved jeg, hvilken væglampe der er godkendt til brug på badeværelset?

Læs hvilken IP-klassificering væglampen har. Dette angiver, hvor støv- og vandtæt den er, hvilket afgør, hvor og om den kan placeres i badeværelset.

Kan jeg selv installere en væglampe på badeværelset?

Badeværelsets kombination af el og vand kan være farlig. Derfor bør du som udgangspunkt ikke selv installere badeværelsesbelysning, men hyre en autoriseret elektriker til at montere dit badeværelses væglampe.