Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 222 produkter
1
...
10

Populære filtre

Når det nærmer sig mod jul, og det bliver mørkere og mørkere udenfor, er en smukt afstemt julebelysning den perfekte måde at lyse tilværelsen op på. Skab en smuk atmosfære både indendørs og udendørs i anledning af årets hyggeligste højtid og nyd at invitere venner og familie ind i dit stemningsfulde hjem. For hvad ville julen være uden alle lysene? Den vigtigste del af pynten til jul er netop belysningen. Når det er tid til at købe julebelysning, kan du være tryg ved at finde produkter, der passer godt ind i dit hjem hos os på Trademax. Vi har nemlig et enormt udvalg af julebelysning i mange stilarter og designs. Her finder du stilrene, stemningsfulde, hyggelige, klassiske, moderne og gamle typer julebelysning.

0

Hvordan indretter jeg med julebelysning?

Mange tænker nok på adventslysestager og julestjerner, når de tænker på julebelysning. Men julebelysning kan være meget mere end det! Der findes for eksempel lyskranse, der er utroligt dekorative og skaber en rigtig vinterstemning. Lyskæder er et andet alternativ, hvor man virkelig kan være kreativ - de kan bruges både indendørs og udendørs og hænges op, lægges ned, puttes i vaser og meget mere - kun fantasien sætter grænser!

Hvornår skal julebelysningen sættes op?

Julebelysning udendørs kan du med fordel sætte op allerede om efteråret. At lyse haven op med lyskæder hører ikke kun til julen, men passer godt, så snart mørket begynder at falde på. Faktisk kan man have en lyskæde udendørs året rundt. Indendørs kan du så småt begynde at sætte juleinspireret belysning op allerede i november og tilføje mere, efterhånden som julen nærmer sig. Jo tidligere julebelysningen kommer op, desto længere tid har du til at nyde den hyggelige stemning, den giver dig.

Hvilken lyskilde har min nye julebelysning?

Hos os finder du julebelysning med LED-pærer, et meget praktisk og sikkert alternativ til almindelige glødepærer. LED-pærer bliver nemlig ikke lige så varme som glødepærer og er derfor et sikrere valg i den smukke julebelysning. Som en bonus holder LED-pærer utrolig længe, så du behøver ikke at lede efter nye pærer til julebelysningen hvert år, og de er mere energieffektive end de traditionelle glødepærer! Selvfølgelig har vi også julebelysning med de traditionelle sokler og pærer, vi ønsker, at alle kan finde en julebelysning, der passer til deres hjem.