Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 145 produkter
1
...
7

Få ting er mere effektive til at skabe stemning udendørs end forskellige lyskilder. Så hvad passer bedre end at dekorere haven og terrassen med julelys for at komme i julestemning? Gennemse Trademax's store udvalg af dekorationsbelysning og udendørs belysning og find lyset, der skal pryde din have.

0

Hvad er forskellen på indendørs- og udendørsbelysning?

Belysning til udendørs brug opfylder visse krav for at klare fugt og kulde. Derfor bør du aldrig gå imod anbefalingerne og placere lamper, der er beregnet til indendørsbrug, andre steder end lige der. Vær opmærksom på, at visse udendørsbelysninger har transformatorer, der skal være indendørs, hvor man kan tilslutte dekorationsbelysningen indendørs og derefter føre ledningen ud til det tænkte sted.

Hvilke forskellige slags julelys er der?

Hos os på Trademax findes der udendørs julebelysning i forskellige farver, former og udførelser. Vi har alt fra lysende rensdyr til klassiske lyskæder og guirlander. Gennemse vores sortiment for at finde dine favoritter til udendørs julebelysning til en god pris.

Skal man vælge farverige lamper eller hvidt lys?

Der er ingen rigtige eller forkerte valg, når det kommer til udendørs julebelysning. Men man kan overveje at vælge en mere neutral belysning, hvis man vil lade dekorationen hænge ude hele vinteren. I sidste ende er valget kun dit og handler om smag og behag.

Hvordan lykkes jeg med min udendørs julebelysning?

Det første, man skal overveje, er placeringen. Skal julebelysningen pryde huset, træet eller terrassen? Der er intet, der siger, at man behøver at vælge, men for størst mulig effekt er et tip at tænke valgene godt igennem og derefter se, hvordan det ser ud indefra huset. Placer gerne lyskilder ved indgangen udenfor for at oplyse vejen og for en indbydende følelse.