Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 1 av 1 produkter

Med en adventsstjerne på fod, en stor eller flere små adventsstjerner i vinduet bliver julestemningen komplet. Du kan med fordel blande og matche adventsstjerner i forskellige farver og størrelser for at maksimere julehyggen derhjemme. Traditionelt eller trendy? Trademax har det, du søger! Uanset om du leder efter en adventsstjerne i metal, messing, papir, kobber eller træ, kan du finde modellerne til dit hjem her hos os. Så sæt dig godt til rette og tag et kig i vores store, prisvenlige sortiment af adventsstjerner og skab din egen smukke og stemningsfulde jul.

Uden en adventsstjerne i vinduet eller på bordet bliver det ret svært, hvis ikke umuligt, at finde ind i julen og opnå den rolige sindstilstand, du ønsker og har brug for. Intet andet julepynt kan på et øjeblik skabe en lige så stemningsfuld julefølelse. Sig farvel til julestress og jag og lad stjernen vise vej og gøre december måned til en afslappende tid frem mod jul. Det dæmpede lys og den fine form gør den til et oplagt valg for de fleste juleelskere. Den julede stjerne spreder en til tider dramatisk, men ofte beroligende belysning. Hvis din adventskrans virker lidt for lille, så skal du satse på en stor eller flere mindre stjerner til jul! Hos Trademax finder du julestjerner i papir eller glas, som kan hænges i vinduet eller bruges som smuk bordbelysning. Vi har alt fra klassiske adventsstjerner i hvidt eller rødt til moderne modeller i mange forskellige varianter, farver og mønstre. Her er der noget for dig, uanset om du er en juleentusiast eller har en mere minimalistisk stil i din indretning. Vi kan næsten garantere, at du hos os vil finde mindst en adventsstjerne, der passer perfekt - som julegaven i strømpen, så at sige! Tag et kig på vores mange billige adventsstjerner af høj kvalitet og glæd dig til en hurtig levering!

Lad en julestjerne lyse op din jul

Hvorfor er det tradition med en julestjerne?

Julestjernen blev populær i Sverige i 1930'erne og 1940'erne. I 1940'erne startede en masseproduktion af adventsstjernen ""Tindra Kristall"", som blev meget populær. Julestjernen skal symbolisere Betlehemsstjernen, som vejledte de tre vise mænd til Jesusbarnet. Oprindeligt kom idéen til julestjernen fra Tyskland allerede i 1880'erne. Julestjernen er i dag lige så almindelig og en del af julen som juletræet i de fleste hjem.

Hvordan opbevares adventsstjernen, når den ikke bruges?

Hvis julestjernen er foldbar, er det vigtigt at folde den sammen på den rigtige måde, så den ikke bliver ødelagt. Et andet tip er at opbevare adventsstjernerne i deres originale emballage, så de er beskyttet mod omgivelserne i de måneder, hvor de ikke bliver brugt. Opbevar derefter adventsstjernerne et tørt sted uden at blive udsat for direkte sollys, så holder de i mange år. Godt for pengepungen og miljøet!

Hvordan indretter jeg med julestjerner?

Med en stor adventsstjerne i dit vindue behøver du ikke at dekorere med så meget andet - stjernen løfter vinduet og hele rummet på egen hånd. Mange synes, det er flot at hænge to identiske stjerner op i hver deres vindue ved siden af hinanden. Men det kan også være både effektfuldt og unikt at placere stjerner i forskellige former og farver i vinduerne, gerne flere stykker. Eller hvorfor ikke placere en adventsstjerne på fod på et bord, en vindueskarm eller et andet sted, hvor du vil skabe julestemning og hygge? Du kan faktisk gøre, som du vil - kun fantasien sætter grænser! Uanset hvilken størrelse, form og farve du vælger, vil din adventsstjerne fylde dit hjem med dejlig stemning, som det skal være i årets hyggeligste højtid.