Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 1 av 1 produkter

Populære filtre

En adventslysestage er måske den mest klassiske af alle juledekorationer, der skaber en hyggelig stemning, når den lyser op i mørket, både i dit eget og andres vinduer. Er du på jagt efter en klassisk høj og stor adventslysestage i kunstig belysning eller messing? Eller foretrækker du en mere moderne variant i bueform eller andre spændende former? Uanset hvilken model der passer dig, finder du den til en god pris hos Trademax.

Når du hører ordet adventslysestage, tænker du måske først og fremmest på en lige model med fire levende stearinlys eller bloklys, der tændes højtideligt ét ad gangen hver søndag i advent. Du har sikkert mindst en sådan derhjemme, som du plejer at dekorere smukt med mos, røde nisser og plastikfluesvampe. Men når decembermørket sænker sig om eftermiddagen og nærmest overtager vores hjem, er det også smukt og stemningsfuldt at placere en eller flere elektriske adventslysestage. Hvis du har små børn eller kæledyr, kan en elektrisk adventslysestage også være et godt og frem for alt brandsikkert alternativ til levende lys.

Vælg traditionel eller trendy lysestage til jul

Nogle af os foretrækker primært den klassiske adventslysestage i træ i farver som rød, hvid eller naturfarvet. Gerne med granpynt eller messingdetaljer omkring lysfoden. Andre traditionelle favoritter inden for julelysestager er fremstillet i sort kunstig belysning eller blank messing. Måske er du mere til en mere moderne adventslysestage - i hvidt, guld eller sølv? Uanset hvad du leder efter, finder du helt sikkert en julelysestage, der passer ind i dit hjem her hos os på Trademax. Vi leverer den nemt, hurtigt og sikkert, så du kan nyde din stemningsfulde adventslysestage - hele den lange mørke december!

Hvor meget strøm bruger en adventslysestage?

En almindelig adventslysestage med 7 lys bruger cirka 1,4 W. Man kan sige, at en klassisk adventslysestage bruger cirka 15 kilowattimer, hvis den er tændt døgnet rundt i en måned. Hvis du har en adventslysestage med LED-lys, der er tændt døgnet rundt i en måned, bruger den cirka 1/30 del af en almindelig adventslysestage.

Hvornår må man sætte adventslysestage op?

Adventslysestage og julelysestager sættes op sammen med andre adventspynt til første advent-weekenden. Hvornår første advent falder, varierer fra år til år. Men det er altid en søndag.

Hvorfor er der syv lys i en adventslysestage?

Det siges, at en julelysestage har syv lys, ét for hver dag i ugen i advent som en symbolik for at tælle dagene ned til jul. Det var oprindeligt en tradition hentet fra Tyskland, ligesom mange af vores andre danske juletraditioner. Der er også sagn, der hævder, at de syv lys i en adventslysestage symboliserer fuldkommenhed. Hos Trademax finder du julelysestager med både fem og syv arme, moderne og klassiske, samt nogle der har figurer og former, der måske ikke umiddelbart minder om den traditionelle adventslysestage.

Hvornår skal julelysestagen tages ned?

Ifølge traditionen står adventslysestagen og resten af julepynten fremme indtil Tjugondedag jul (20. januar), hvor det er tid til at pakke al julepynten pænt ned i kasserne, der er mærket ""Jul"", og gemme dem til næste år.

Hvordan vælger jeg den rigtige adventslysestage?

Når december nærmer sig, tager vi vores bedstemors gamle elektriske julelysestager frem og beder en stille bøn om, at alle lysene virker. Mange ældre modeller kan være farlige med hensyn til el-sikkerhed, og derfor er det en god idé at gradvist udskifte dem. Det vigtigste at tænke på, når du vælger en ny julelysestage, ud over stil og farve, er størrelsen på dit vindue og hvor meget af vinduet, du ønsker, at den nye adventslysestage skal dække. Når du køber din adventslysestage hos Trademax, er du garanteret den bedst mulige kvalitet, der selvfølgelig opfylder europæiske sikkerhedsstandarder. Den traditionelle elektriske lysestage er typisk udformet som en pyramide og har normalt syv lyskilder. På det seneste er der dog kommet en række spændende former som buer, grantræer, engle, hjerter og meget mere. Lysestagerne fås også med færre eller flere lyskilder. Måske foretrækker du den klassiske fem- eller syvarmede lysestage på fod, der ligner en lysestage, men med elektriske lamper i stedet for levende lys? Gennemse vores udvalg af adventslysestage og find den rette lysestage til dig.