Adventslysestager

199 stk produkter
Kampagne
1450183(2).jpg

En adventslysestage er måske den mest klassiske af alle juledekorationer der skaber en hyggelig stemning når den lyser op i mørket, både i din egen bolig og i andres vinduer. Er du på jagt efter en klassisk høj og stor adventslysestage i smedejern eller messing? Eller foretrækker du en mere moderne variant i bue eller i andre spændende former? Uanset hvilken model der passer dig finder du den til en god pris hos Trademax. Her finder du ikke kun elektriske adventslys men også lysestager til bloklys eller stearinlys.

Vælg traditionel eller trendy lysestage til jul

Når du høre ordet adventslysestage tænker du måske først på en lige model med fire levende stearinlys eller bloklys, der bliver tændt højtideligt en af gangen hver søndag i advent. Du har helt sikkert mindst en hjemme som du plejer at dekorere fint med mos, røde nisser, og fluesvamp i plastik. Men når december mørket falder på om eftermiddagen, er det fint og hyggeligt med en eller flere elektriske adventslys. Har du små børn eller kæledyr kan en elektrisk lysestage være god og ikke mindst brandsikker at have stående i forhold til levende lys. . 

 

Adventslysestager af høj kvalitet

I traditionens tro står adventslysestagen og hjemmets øvrige julepynt fremme til en gang i Januar og skal derefter pakkes pænt ned i kartoner der står “Jul” på. Når næste december står for døren støver vi farmors gamle elektriske adventslys af og beder en stille bøn at alle lamper virker. Når en lampe går i stykker kan det, hånden på hjertet, være på tide at investere i et nyt sikkert adventslys. Mange ældre modeller kan være farlige set fra et el-sikkerheds synspunkt. Når du køber din adventslysestage på Trademax er du garanteret den bedste mulige kvalitet der selvfølgelig opfylder europæisk sikkerhedsstandard. På trods af det er vores priser blandt de laveste på markedet!


Det traditionelle elektriske adventslys er ofte udformet som en pyramide og har normalt syv lyskilder. Der er dig på den senere tid dukket en række forskellige former op, som buer, grene, engler, hjerter, og meget andet. Lysestagerne findes desuden med både færre og flere lyskilder. Måske foretrækker du den klassiske fem- eller syvarmede lysestage på fod der er udformet som en Kanske föredrar du den klassiska fem- eller sjuarmade ljusstaken på fot som är utformad som en kandelaber, ,em ,ed elektriske lamper i stedet for levende lys?

 

Bredt udbud af adventslysestager i alle stile

 

Nogle af os vælger helst den klassiske adventslysestage i træ, i farver som rød, hvid eller naturfarvet. Gerne med gran dekoration eller detaljer i messing omkring foden. Andre traditionelle favoritter er fremstillet i sort smedejern eller blank messing. Måske er du mere inde på den mere moderne adventslysestage i plastik - i hvid, guld eller sølv? Uanset hvad du er på udkig efter finder du garanteret en adventslysestage der passer ind i din bolig, her hos os på Trademax. Hurtig levering på en tid der passer dig, så du når at nyde din nye, hyggelige adventslysestage - hele den lange mørke december!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kan dæmpes
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne