Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 507 produkter
1
...
22

Start morgenen med en svømmetur i din private pool eller et dyp i dit eget udendørs spa. Med en egen pool eller udespa forgylder du hverdagen og giver livet en smule. Uanset om du leder efter en stor eller lille pool som er nedgravet eller fritstående kan du finde det på Trademax.dk. Med et et stort udvalg af poolpakker, komplette spa og swimspa pakker inklusive liner, pumper, renseanlæg og filter kan du med sikkerhed finde det du søger hos os og komme hurtigt igang med ekspreslevering til døren og let installation.

Spa og pool til haven

Tænk dig at have et tropisk paradis i din egen have, hvor du hele året kan bade i boblende varmt vand og nyde hydroterpautisk afslapning i en helt privat pool eller dit helt eget udendørs spa. Du kan let få drømmen til at gå i opfyldelse med en færdig spa eller pool pakke som giver dig alle dele du skal have får at få dit eget paradisagtige vandland. Hvis du både vil kunne svømme og boble kan du på trademax.dk finde et stort udvalg med swim spa, altså store nedgravede spabade hvor der er plads til at svømme. Med et eget swim spa eller spa kan du få kropsmassage når du vil og helt privat! Er du en rigtig livsnyder er der ingen tvivl om at du selvfølgelig fortjener et privat VIP spabad eller en opvarmet pool til dig og dine nære, hvor i kan slappe af og nye herlæige stunder.

Nedgravet eller fritstående

Der findes mange forskellige pool og spa løsninger men det første du skal bestemme dig for er om du skal have et fritstående, nedgravet eller delvist nedgravet spa, swimspa eller pool. En nedgravet pool eller swim spa kræver mere forberedelser og investering men giver som regel et meget pænere helhedsindtryk og vil være lettere at holde ren. Husk at en større pool, både nedgravet og fritsående, skal støttes langs siderne med betonblokke eller afstivere. Hvis du ikke må grave dybt i dit område pga. højstående grundvand, men stadig vil have en delvist nedgravet pool, kan du med fordel grave poolen ned til 1/3 og derefter bygge en flot terrasse over resten. Med en lækker træterrasse omkring din pool er det også meget mere bekvemt at gå rundt med bare tær og lettere at undgå at snavs og blade trækkes med ned i poolen.

Opvarmet spa og pool

Alle udespa leveres med indbygget varmer og frostsikring, så du kan bruge dem hele året! Hvis du ikke vil tømme din pool hver vinter og gerne vil kunne bruge den flere måneder om året kan du altid koble et varmeelement til dit filteranlæg. Der findes varmeelementer till pool som kan drives både med el, gas, vamepumpe og solvarme.