Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 85 produkter
1
...
4

Det er vigtig at bruge de rigtige produkter når du skal rense din pool. Hos Trademax finder du alt du skal bruge for at holde din pool ren og fin. Vi tilbyder udstyr du kan koble til din pumpe men også en poolrobot der gør jobbet for dig. Uanset hvilken type af pool rengøring du er på jagt efter finder du det med sikkerhed her hos Trademax.

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvordan renser jeg min pool?

  Det er vigtig at du renser din pool så du undgår sundhedsfare. Fejlagtig håndtering af vandet kan lede til spredning af bakterier og forskellige hudirritationer. Det er derfor vigtig at du bruger korrekt type af pool rengøringsmidler til din pool. Med hjælp af et filter fjerner det partikler i vandet og for at modvirker bakterievækst skal du tilsætte klor. På den måde holder du badevandet rent og fint. Til at rengøre bunden er det en god idé at forskaffe en pool støvsuger eller en poolrobot. Det er også godt at støtte pool rengøringen med hjælp af et net. Så får du blade eller andet fjernet fra vandoverfladen.
 • Hvor meget klor skal jeg bruge i min pool?

  For at vide hvor meget klor du skal tilsætte din pool skal du vide vandets temperatur. Du kan have behov for at forholde dig til hvor mange der bader samt hvor ofte de bader. Jo højere temperatur og jo flere der bader, desto mere klor skal du bruge.
 • Kan jeg købe pool rens uden klor?

  Selvfølgelig kan du det! I stedet for klor kan du tilsætte syre i poolen. Med højt syreindhold dræber syret bakterier og forsvinder fra vandet på kun få timer. Dog skal du aktivt tilsætte syre oftere en klor da det hurtigt forsvinder fra vandet.
 • Hvor ofte skal jeg rengøre min pool?

  Hvor ofte du skal rengøre din pool afhænger af hvor meget den bruges og temperaturen. Det er godt at dagligt rense poolen for blade og andet snavs. Hav også en daglig rutine for at tjekke filteret og tøm ved behov sa cirkulationen i poolen fortsætter optimalt.