Spafilter

9 stk produkter
Kampagne
506943(9).jpg

Hvorfor skal man bruge spa filter?

Spa filter bruges til at rense vandet. Når du bader i boblebad udendørs eller en opvarmet pool skal vandet renses fra blandt andet hud aflejringer og makeup der frigøres i vandet du kan finde billige vandfilter der hjælper dig med at holde vandet i spabadet hygiejnisk. På den måde bliver badet en behagelig oplevelse for alle.

Hvor ofte skal man rengøre et spa filter?

Filtret i et spabad eller udendørs pool bør renses cirka en til to gange om måneden. Er i mange der bader, og bader ofte, så kan det være en god idé at rense det en ekstra gang. Når du skal rengøre filtret bør du følge de instruktioner der medfølger til spa filtret, så holder det længere. Tænk på at filter i pools bør udskiftes en gang om året.

Hvordan ved jeg hvilket filter der passer til mit spabad?

Normalt kan du kigge i manualen der høre med til dit spa eller din pool. Der kan du finde en kode og en producent. Du kan også måle dit befindtlige filter og på den måde få målene på længde og diameter. Tænk på at også måle beslagene. Vi på Trademax hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt så du kan altid kontakte vores kundeservice.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne