Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Pool robot

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter
Vil du slippe for at gøre din pool rent selv? Med hjælp af en poolrobot gør den jobbet for dig. Start den når du skal sove og vogn derefter til en ren pool der er klar til morgenens bad. Bladre i Trademax udbud og vælg den poolrobot der passer dig og din pool bedst.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvilke fordele er der med en poolrobot?

    Den største fordel er selvfølgelig at du kan bade mere, da du slipper for at støvsuge bunden selv. En poolrobot er desuden meget effektiv og støvsuger alt affald væk der havner på bunden. Derfor er det vigtig at i er nøje med at der ikke er noget legetøj på bunden når poolrobotten skal støvsuge.
  • Hvad skal jeg tænke på ved valg af poolrobot?

    Det du skal tænke på er at alle poolrobotter ikke passer til alle typer af pools. Der kan være overflader som robotten ikke kan komme til. Derfor kan det være en god idé at kigge på modeller der er egnet til alle pool former. Så kan du med sikkerhed vide at din pool bliver ren. Selvfølgelig finder du disse modeller hos Trademax. Du skal desuden vide hvor stor overflade der skal rengøres samt hvor lang ledningen er. Du skal derfor tilpasse dit valg efter størrelsen på din pool.
  • Hvilke modeller af poolrobotter tilbyder Trademax?

    Hos Trademax du finde poolrobotter der passer til alle typer af pools. Vi har poolrobotter til rund pool, trådløse poolrobotter og mange flere. Deusen er alle nemme at gøre rent. Du skal bare åbne poolrobotten, skylde filtret og den er derefter klar til næste rengøring. Nemmere bliver det ikke.