Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 5 av 5 produkter
Til alle pool ejere er en pool børste en vigtig ejendel. Uden en rengøringsbørste til poolen bliver den meget hurtigere beskidt, hvilket leder til at der ikke er nogen der synes det er sjovt at bade. Bladre derfor blandt vores sortiment og bestil den pool børste der passer dig og din pool. Så kan familien nyde hele sommeren.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Skal jeg bruge en pool børste?

    Det er ikke kun for æstetikkens skyld at det er vigtigt at rengøre sin pool, men også for helbredet. Med en børste til poolen kan du på en smart og effektiv måde rengøre din pool.
  • Hvad skal jeg tænke på ved valg af pool børste?

    Du skal begynde med at overveje hvilke dele af din pool du vil rengøre. Med en liner børste kan du rengøre din pool liner uden at den går i stykker. Bløde børster og hjørnebørster kan du montere på en teleskopstang de hjælper dig med at effektivt rengøre øvrige dele af poolen.
  • Hvilke modeller af pool børster tilbyder Trademax?

    Hos Trademax finder du et varieret udbud af pool børster billigt online. Bladre blandt forskellige modeller og funktioner og bestil den børste der matcher dig og din pool bedst. Uanset om du er på jagt efter en lang eller rund pool børst, finder du den med sikkerhed hos Trademax.