Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Spabad til krop & sjæl

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

Populære filtre

Billige spabade med hurtig levering til døren. Tænk hvis du kunne glide ned i dit helt eget spabad og bare nyde det varme vand. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige type af udespa. Trademax er den største leverandør af spa i sverige og vi har gjort det enkelt for dig at vælge dit personlige spa. Vores udvalg er overskueligt og prisen er overraskende lav! Vi har altid garanti på både udespa, indespa og spabad med et landsdækkende netværk af dygtige serviceteknikere, der er klar til at rykke ud, hvis der skulle opstå nogle problemer.

Tid til selvforkælelse og wellness i dit privata spa

Med et privat hjemmespa kan du nyde selvforkælese i allerhøjeste grad hver eneste dag og helt uden forstyrrelser. Et dyp i boblende varmt vand kan gøre underværker for både krop og sind. Gennem hydroterapi i dit eget spabad kan du få hverdagen til at føles lettere og tilværelsen mere bekvem. Vælg en model med aroma terapi og und digselv ekstra luksus og fred i sindet.

Den største online forhandler af spa i Sverige

I over 8 år har Trademax leveret spa oplevelser til det svenske folk og nu kan det populære sortiment endelig fås i resten af norden. Trademax er den største forhandler på nettet af billige spa i Sverige og er godt på vej til toppen af markedet i hele norden. Når du ser hvor billigt du kan få et luksuriøst spa i høj kvalitet vil du også forstå hvorfor Trademax snart er nordens største leveramdør af både indedørs spabadeog udendørs spa.

Der er ingen grund til at købe et brugt spabad, når du først har fundet Trademax.dk. Vi leverer hurtigt til døren, på en tid der passer dig og tilbyder endda 14 dages frotrydelse, hvis du ombestemmer dig! Selvfølgelig dækkes dit nye spabad også af garanti.

Komplette spabade klar til start

Alle spabade fra trademax leveres komplette med pumper, filtre og diverse udstyr, så du let kan sætte dit spa op og komme igang med det samme. Sørg blot for at have et fladt underlag til at stille dit nye spa på, så sørger vi får at levere resten klar til installation! De fleste spabade og massagebade kan du installere helt selv, de skal bara kobles i almindelig stikkontakt og fyldes op med vand. Øvrige spabade kan en auktoriseret elektriker koble ind på kun få minutter.

Udespa eller oppusteligt spabad?

Hvis du troede at du ikke havde plads eller råd til et privat spa, så kan du godt tro om igen. Selv med et stramt budget og begrænset plads kan din drøm om et eget spa blive til virkelighed. Vi leverer spa løsninger i utallige varianter og prisklasser. Her for neden kan du læse mere om de forskellige slags spa som du kan vælge:

Oppustelige spabade

Et oppusteligt spabad er meget bekvemt og kan bruges hele året rundt. Et oppusteligt spa fyldes automatisk op med luft og har automaitsk vedligeholdelse samt frostsikring, så du også kan bruge dit spa til at vinterbade. Alle oppustelige spabade, som du kan finde hos Trademax, leveres komplette med pumper, filtre, renseanlæg og varmer. Du kan også finde oppustelige spabade med indbygget ozonator, LED belysning og mange andre smarte funktioner. Et oppusteligt spabad er et moderne og smart alternativ til det klassiske fast-installerede spabad. Her er nogle af grundende til at du skal vælge et oppusteligt spa:

  • Billige
  • Portable
  • Lette at installere
  • Bruger meget lidt plads

Klassisk udespa

Med en rigtigt udendørs spa kan du får en badeoplevelse udover det sædvanlige. Hvis du leder efter det absolut bedste og har plads så er det helt klart at du skal vælge et klassisk, fast installeret spabad. Trademax udendørs spabade leveres komplette med alt du skal bruge for at komme igang. Alle vores spabade er udstyret med den seneste teknologi fra verdens førende leverandør af spasystemer, Balboa.Her er nogle af de mange fordele ved at vælge et klassisk, fast installeret udendørs spabad:

  • Energieffktive
  • Rummelige
  • Robuste
  • Meget komfortable
  • Flot design