Privat udendørs spa fra Trademax

16 stk produkter
UDSALG
1706285(28).jpg
Populære filter

Få et udendørs wellnes spa paradis i din egen have med et luksuriøst udespa med varmepumpe, termolåg og frostsikring - en blå lagune hvor du kan slappe helt af og nyde tilværelsen. Du behøver ikke købe et brugt spabad, når du handler hos os. På Trademax.dk kan du finde gode tilbud på billige spa, så også du kan få råd til et helt ny og helt privat udendørs spa! Med intelligent, digital styring har alle vores spabade et lavt strømforbug, så du ikke skal få panik over vand, el eller varme regningen. Vi tilbyder desuden et kæmpe sortiment med udespa tilbehør, så du kan du tilpasse og vedligeholde dit spa let og efter eget ønske. Trademax er den største leverandør af udendørs spa i Sverige og på vej til at blive den største i hele norden.

Udendørs spabad - En god investering

Privat udendørs Spa på din egen terrasse

Et udespa er en god ivestering i livskvalitet, som du kan benytte hele året. Findes der noget mere fantastisk end at bade i boblende varmt vand omgivet af vinterens sne og is? Som at have din helt egen termiske varme kilde i haven! Dit spa blive centrum i en oas,e hvor du kan flygte fra hverdagen et kort øjeblik og aflaste krop samt sind.

Hydroterapi og wellness for alle sanser

Vidste du at det første spabad blev opfundet af Candido Enzo Jacuzzi i 1963? Jacuzzien så dagens lys som et terapeutisk kurbad til at dulme smerter og besvær fra muskelsygdomme, bl.a. reumatisme, som opfinderes egen søn led af, gennem vandterapi. Siden da er spabade blevet et populært redskab til at give effektiv helkropsmassage, som kan modvirke smerter i ryg, muskler og led. Med både rygmassage, fodmassage og nakkemassage kan et moderne spabad dække alle dine behov og sørge for at din krop føles smidig og smertefri.

Der er noget ganske særligt ved at vinterbade i varmt vand. Den friske, kolde luft bliver pludselig en fanstastisk nydelse, når du samtiugit får en dejlig kropsmassage i boblende varmt vand, måske endda med et dejligt glas vin i hånden og sød musik fra det vandtætte musikanlæg? Vælg et spabad med aroma terapi og få en multidimensionel badeoplevelse med velduftende aromaterapi, hydroterapeutisk massage og afslappande varmt vand.

Automatisk vedligeholdelse og frostsikring med pålidelig teknologi

Et moderne spabad indeholder pumper og filtrer der sørger for at rense spabvandet og holde det varmt ved minusgrader. Alle spabade fra Trademax leveres med markedes førende systemer for digital styring af spabade. De fleste af vores styresystemer er fremstillede af velkendte Balboa Water Group. Det digitale Balboad styresystem sørger for at strømforbruget holdes så lavt som muligt, samtidigt som at spabadet holdes rent og sikres mod frost. Det eneste du skal gøre er at tilsætte spakemikalier og tørre spabadets kanter af med jævne mellemrum, ellers passer det sig selv med helt automatisk vedligeholdelse!

Dit spabad fra trademax fungerer atuomatisk hele året, men har også praktiske bundventiler, der gør det let at tømme spabadet om vinteren, hvis du vil.

Køb trygt fra den største leverandør af spa i Sverige

Trademax er sveriges største leverandør af udendørs spabade og sigter nu på at bringe sine fuldendte og prisfornuftige spa oplevelser til resten af norden. Med et billigt spa fra Trademax kan du føle dig sikker på at få så meget spa for pengene som overhovedet muligt. Alle vores spabade fremstilles og kvalitetstestet i henhold til de højeste kvalitetsstandarder og du kan dermed være sikker på at få et produkt i abolut topklasse. Dit nye spa leveres hurtigt til døren, på en tid der passer dig, og du har selvfølgelig 14 dages fortrydelse, hvis du ombestemmer dig og vil sende produktet retur.

Billigt at købe og let at komme igang

Udover at forberede en flat underlag til at stille dit nye spabad på, at der ikke meget du skal tænke på, når du bestiller et spa fra Trademax. Mange af vores spabade kan tilkoples direkte til almindeligt strømstik og de øvrige modeller kan hurtigt sættes til på et par minutter af en elektriker. Dit spa leveres til døren med bud og derefter er det let at komme igang. Dit spa leveres helt momlet me pumpe og filtre, så du bara skal stile det op, koble det ind og fylde vand på. Vejledninger medfølger altid og vores kyndige medaebejdere kan hjælpe dig med spørgsmål om installation.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
UDSALG