Oppustelige spa oplevelser

15 stk produkter
Kampagne
688070(5).jpg

Et Oppusteligt spa er et smart alternativ til dig der leder efter en praktisk og billig spa løsning, som du kan installere helt selv. Hos Trademax kan du købe billige oppustelige spabade fra velkendte mærker som Lay-Z-Spa og Mspa. Vores oppustelige helårs spa kan bruges hele året rundt og levers komplette med filter, pumper og alt det du skal bruge for at komme igang. Trademax er en af de største leverandører af oppustelige spa i sverige og du kan trygt stole på at få en førsteklasses oplevelse når du køber dit spa hos os.

Vinterbadning i varmt oppusteligt spa

Alle kan få råd og plads til et udendørs spa

Et oppusteligt spa kan fås i alle mulige størrelse og passer til næsten alle terraser, tagterrasserm haver og større altaner. Oppustelige spa kan være ligeså bekvemme og luksuriøse som almindelige spabade, men er meget billigere og kan installeres helt selv. Du behøver ikke købe et brugt spa, du kan sagtens få et billigt spa til lav pris inklusive garanti. Uanset om du leder efter et lille eller stort oppusteligt spabad kan du finde det på trademax.dk til en meget fornuftig pris.

Vinterbadning i varmt vand

Der er noget ganske særligt ved at bade i frisk vinterluft helt uden at blive kold. Moderne oppustelige spabade er meget robuste og kan bruges hele året rundt. Samtlige oppustelige spabade fra Trademax leveres med varmepumper som har automtisk frotsikring, så at du kan have dit oppustelige spa stående og bruge det hele året rundt - også til at vinterbade!

Trygt køb til lav pris fra den førende online forhandler af spa i sverige

I over 8 år har Trademax leveret spa til tilfredse svenske kunder og er nu den førende svenske spabutik på nettet med flere tusinde tilfredse kunder og et bredt sortiment til billige priser. Hos Trademax kan du købe oppustelige spabade og spatilbehør fra førende levandører som Lay-Z-Spa og Mspa med kvik levering til døren, på en tid der passer dig. Vores gigantiske lager med oppustelige spa i sverige leverer hundredevis af billige spa oplevelser til kunder i hele norden. Hos os er der garanti på alle oppustelige spa og du har selvfølelig 14 dages frotrydelsesret, hvis du ombestemmer dig. Bestil dit nye spa og få levering på kun få dage. Alle oppustelige spabade fra Trademax holder høj kvalitet og leveres komplette med alt det du skal bruge for at komme igang. Vores prefesionelle servicemedarbejdere hjælper dig gerne med dit køb og rådgiver ved installation.

Wellness og nydelse for alle

Vi har presset priserne og samlet nordens bedste udbud af oppustelige spa på samme sted, så at du kan finde netop den spaløsning der passer dig og din familie. Et oppusteligt spabad er ikke kun dejligt at bade i, det kan også massage der løsner stive muskler og modvirker stress. Stress kan forårsage stive muskler, men med et varmt massagebad slapper krop og sind hurtigt af. Indstil den automatiske timer på spabadet og kom hjem til et varmt, dejligt spabad hver dag. Når du ikke bruger dit spabad sættes det i dvaletilstand. så at strømforbruget bliver meget lille.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Antal personer
Form
Poolform
Belysning
Jets
Antal sovepladser (Stk.)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne