Havebruser

71 stk produkter
1522314(4).jpg
Kampagne

En udebruser er en dejlig måde at bade på under sommermånederne. Der er ikke noget så opfriskende som at stå udenfor og bade. Bygger du en fin afskærmning mod omverdenen kan du nyde et brusebad i det fri uden risiko for indsyn. Høre fuglene kvidre i træerne mens du mærker det behageligt tempererede vand mod kroppen. Udover at det er hyggeligt at have en udebruser så kan det også være meget praktisk og skønt ved flere tilfælde, blandt andet:

i sommerhuset - en dejlig måde at spare på det varme vand og nyde sommerlivet i sommerhuset. Ved den faste campingvogn - dels for at skabe en mere sommerhus-agtig fornemmelse, men også for at slippe for at løbe til service husene. Til at tage brusebad om sommeren for at formindske energiforbruget ved at lade en solopvarmet bruser lave arbejdet. Ved poolen er det perfekt med en udebruser så du kan tage vaske dig inden du hopper i poolen. Det hjælper med at holde vandet rent længere og formindsker på den måde brugen af kemikalier for at holde poolen ren. Vores udebrusere opvarmes på en miljøvenlig måde med hjælp af solen og er på den måde både god ved naturen og din pung. Udebrusere er også meget nemme at installere. De skal bruge et stabilt underlag, som for eksempel træflise gulv, trædæk, klinker eller lignende. Sæt den på underlaget, tilslut nemt din haveslange eller anden form for vandtilførsel og lad solen varme vandet op til en behagelig temperatur. Eller hvis du er modig, tag et koldt bad, det skulle være sundt!

Udebruser som en smuk del af haven

Skab din egen oase i haven med en udebruser! Byg en brusekabine med eksempelvis beton vægge rundt om, stil nogle smukke grønne planter i kabinen og nyd derefter af et brusebad i det fri uden indsyn. Eller hvorfor ikke gøre det endnu større ved at dekorere væggene rundt om bruseren med fin mosaik, og skab på den måde en luksuriøs afskærmet del af haven hvor det føltes som om du er på et femstjernet hotel ved middelhavet! Det er blevet en stor trend med udendørs brusere de seneste år, og her på Trademax finder du prisfornuftige varianter der er nemme at placere både i haven og ved campingvognen. Med sit stilrene udseende smelter de nemt ind i omgivelserne. Følg en af de seneste trends ved at få din udebruser til at blive en del af naturen, som et lille vandfald i din have hvor du også kan bade. En udebruser kan selvfølgelig fylde et praktisk formål ved for eksempel poolen, hvor det er godt at tage et brusebad før man hopper i det blå vand. Det er også en god idé at tage et bad efter man har været i poolen, for at fjerne eventuel klor fra kroppen. Vi anbefaler at du stiller udebruseren indendørs under vinterhalvåret for at undgå korrosion. På grund af den super nemme montering er det dog nemt at tage udendørs bruseren ned for vintersæsonen og installere den igen næste sommer.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne