Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Solbruser

14 stk produkter
Viser 14 av 14 produkter

Med en solopvarmet udendørs bruser i haven giver du dig selv en dejlig bruse oplevelse om sommeren. Tænk hvor dejligt det ville være at kunne skylle sig inden man hopper i spabadet eller når du kommer tilbage fra en gåtur om morgenen. Med en bruser udendørs slipper du for at gå ind i bad og giver dig selv og familien muligheden for at nyde sommerdagene endnu længere.

Vores højkvalitative udendørs brusere fås i en mængde forskellige prisklasser, så du nemt kan bestille en havebruser billigt. Køb din havebruser online fra os på Trademax og nyd alle sommerens varme dage i din have.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvor kan jeg have in solopvarmede udendørs bruser?

  Det praktiske med en havebruser er at du kan have den lige hvor du har lyst. Hvis det er i haven, i sommerhuset eller ved siden af poolen bestemmer du selv. Tænk på at den skal stå i solen, så bliver vandet ordentligt varmet op. Med en havebruser skaber du en funktionel og hyggelig detalje i din have.
 • Hvordan fungere en solopvarmet havebruser?

  Med en solopvarmet havebruser bliver vandet varmet op af solens energi. Du fylder vandbeholderen med hjælp af en haveslange. Vandet bliver da varmet op af sollyset og du vil kunne nyde et dejlig varmt bad i haven.
 • Kan bruseren stå ude om vinteren?

  Vælger du at have den stående udendørs om vinteren risikere du at den fryser og dermed går i stykker. Derfor anbefaler vi ikke at du har den ude om vinteren. Skulle du alligevel vælge at have bruseren ude om vinteren er det vigtigt at du beskytter den mod frost og tømmer den helt for vand.
 • Kan jeg have en udendørsbruser med både varmt og koldt vand?

  Selvfølgelig kan du det. Med mange af vores solbrusere kan du selv vælge om du vil have varmt eller koldt vand. Så kan du nemt køle af på en varm sommerdag eller nyde et varmt og dejligt brusebad udendørs.