Havearbejde & dyrkning

1 370 stk produkter
Kampagne
462b3c07f3427cf487c0592aa17efb09097d7bef.jpg
Det er ikke kun hjemmet, der har brug for kærlighed og pleje, men også haven har brug for omsorg. Hvis du passer på din have og holder den i god stand, kan du nyde det grønne og de hjemmedyrkede grøntsager hele året rundt. Hvis du bor i en lejlighed og ikke har en have, kan du plante planter og dyrke dem indendørs eller på din altan i stedet. Hos Trademax kan du finde alt, hvad du har brug for til dyrkning og havebrug billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvilke redskaber har jeg brug for til havearbejde?

Hvilke redskaber du har brug for til at passe din have afhænger af havens størrelse og af, hvilke træer, planter og buske du har. Uanset om du beskærer æbletræer, dyrker dine egne grøntsager eller luger ukrudt, har vi haveredskaberne til dig. Når du f.eks. vedligeholder dine frugttræer, skal du bruge en beskæresaks til at klippe grene væk. Til tykkere grene skal du også bruge en grensaks, som er kraftigere end en beskæresaks, og til virkelig grove grene er det bedst med en sav. Hvis du har buske i din have, er det fantastisk at klippe dem med en hækkeklipper. En spade er et must-have til havearbejde og er fantastisk til at plante blomster, dyrke grøntsager og afgrænse blomsterbede. Hvis du har en stor have at passe, har du måske også brug for en skovl, der kan skovle sne om vinteren og sand og jord om foråret og sommeren. Til sidst er en ukrudtsbrænder et must i forbindelse med havearbejde.

Hvad har jeg brug for, når jeg dyrker på en altan eller i en have?

Når du dyrker hjemme, skal du tænke over, hvad du vil så, og hvor du vil dyrke det. Blomster, planter, bær og krydderurter skal plantes efter årstiden. Læs vejledningen på dine frø eller planter for at vide, hvornår du skal begynde at dyrke. Ud over de indlysende ting som pottejord, plantepinde, frø og vandkande er der også nogle få redskaber, der kan hjælpe dig med at dyrke. Med et drivhus giver du dine frø og planter et klima, der er gunstigt for vækst og spiring. Både dem, der skal dyrke i en lejlighed, og dem, der bor i et hus med en have, kan drage nytte af fordelene ved et drivhus. På altanen eller i vindueskarmen kan du dyrke i et minidrivhus, eller væksthus, som det også kaldes. I haven kan du i stedet vælge et større drivhus med et plantebord. Du kan også dyrke i en pallekrage, hvis du sår om foråret, når temperaturen er rigtig. Tænk over, hvor du placerer pallekragen eller drivhuset, så dine tomatplanter eller krydderurter får tilstrækkeligt med sollys. Hvis du dyrker jordbær eller andre godbidder, som fuglene gerne spiser, kan det være en god idé at købe et bær net til beskyttelse.

Hvad kan jeg dyrke i en pallekrage?

Du kan plante de fleste ting i din plantekasse, så længe dine afgrøder har nok plads og dybde. Du kan bruge din pallekrage som et grøntsagsbed til at dyrke salat, agurker, urter og tomater eller til at dyrke blomster til alle sommerens buketter. Husk, at nogle grøntsager som agurker og tomater har brug for et espalier til at klatre på og læne sig op ad. Hvis du vil dyrke rodfrugter som kartofler og gulerødder, har du brug for dybere pallerammer. Placer to pallekrager i højden, eller tre, hvis du ikke vil være nødt til at bøje dig ned, når du passer din afgrøde.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne