Spring overskrift over og gå videre.

Havearbejde & dyrkning

1205 stk produkter
Viser 24 av 1205 produkter
1
...
51
Det er både spændende og sjovt at skabe sin drømmehave! Hos Trademax finder du alt, hvad du har brug for til at skabe en magisk have. Du kan finde alt fra havetilbehør, grill, opbevaring, havemøbler og meget mere. Gør din have drøm til virkelighed, og gør din have til et sted, du kan nyde og tilbringe tid i.

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvordan skaber jeg en smuk have?

  For det meste er en have et sted til mange forskellige aktiviteter. Hos Trademax kan du finde et bredt udvalg af produkter, der passer til alle stilarter og interesser. Vi tilbyder drivhuse, pavilloner og en række forskellige havedekorationer. Du finder også alt, hvad du har brug for til at skabe det optimale grillområde. Trademax tilbyder gasgrill, kulgrill og alt det tilbehør, du kan tænke dig.
 • Hvilke haveredskaber har jeg brug for?

  Hvis haven skal være en fornøjelse at tilbringe tid i, har du brug for gode haveredskaber. Med de rigtige haveredskaber bliver det lettere at udføre alt dit havearbejde, og du giver dig selv og din have de bedste betingelser. Hos Trademax finder du alle de materialer og redskaber, du har brug for til at skabe en smuk og let vedligeholdelsesvenlig have.
 • Hvorfor skal jeg vedligeholde min have?

  En velplejet have giver et indbydende indtryk. Både for gæsterne og for dig selv. Hvis du vedligeholder din græsplæne, dine træer, blomsterbede og planter, vil de holde længere og blive smukkere år efter år.
 • Hvilke redskaber har jeg brug for til havearbejde?

  Hvilke redskaber du har brug for til at passe din have afhænger af havens størrelse og af, hvilke træer, planter og buske du har. Uanset om du beskærer æbletræer, dyrker dine egne grøntsager eller luger ukrudt, har vi haveredskaberne til dig. Når du f.eks. vedligeholder dine frugttræer, skal du bruge en beskæresaks til at klippe grene væk. Til tykkere grene skal du også bruge en grensaks, som er kraftigere end en beskæresaks, og til virkelig grove grene er det bedst med en sav. Hvis du har buske i din have, er det fantastisk at klippe dem med en hækkeklipper. En spade er et must-have til havearbejde og er fantastisk til at plante blomster, dyrke grøntsager og afgrænse blomsterbede. Hvis du har en stor have at passe, har du måske også brug for en skovl, der kan skovle sne om vinteren og sand og jord om foråret og sommeren. Til sidst er en ukrudtsbrænder et must i forbindelse med havearbejde.