Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 950 produkter
1
...
40

Det er ikke kun hjemmet, der har brug for kærlighed og omsorg, haven har også brug for pleje. Hvis du passer på din have og holder den flot, kan du nyde det grønne og dyrke dine egne grøntsager hele året rundt. Hvis du bor i lejlighed og ikke har en have, kan du i stedet plante planter og gro indendørs eller på din altan. Hos os hos Trademax finder du alt hvad du skal bruge til dyrkning og havepleje til en billig pris online.

Hvad skal jeg tænke på, når jeg dyrker?

Afhængigt af om du skal dyrke indendørs eller udendørs, kan der være et par forskellige ting at tænke på. Start med at vurdere hvilke betingelser du har for at dyrke, om du har en stor have, en lille altan eller blot mulighed for at dyrke noget småt indendørs. Beslut derefter, hvad du vil vokse ud fra dine antagelser. Tænk også på, hvilken tid på året det er. Du kan altid starte med at forspire indendørs, hvis du vil så fra frø og så plante ud, når vejret tillader det. En anden måde er at købe små planter af det du vil dyrke og plante dem med det samme. Hvis du er nybegynder og vil dyrke grøntsager, er sukkerærter, dild, salat og gulerødder nemme at starte med. Et andet tip til din køkkenhave er chili, en sjov og nem grøntsag at så.

Hvad skal jeg bruge, når jeg dyrker på altanen og i haven?

Når du skal dyrke derhjemme, bør du tænke over, hvad du vil så, og hvor du vil have din dyrkning. Blomster, planter, bær og krydderier skal plantes efter sæson. Læs instruktionerne på dine frø eller planter for at vide, hvornår du skal begynde at vokse. Udover de oplagte ting som plantejord, plantespade, frø og vandkande, er der nogle værktøjer, der kan hjælpe dig med din dyrkning. Med et drivhus giver du dine frø og planter et klima med gode vækstbetingelser. Både dig, der skal vokse i lejligheden, og dig, der bor i hus med have, kan udnytte fordelene ved et drivhus. På altanen eller i vindueskarmen kan du dyrke i et minidrivhus. I haven kan du derimod vælge et større drivhus med plantebænk. Du kan også dyrke i en plantekasse, hvis du sår om foråret, når temperaturen er rigtig. Pas på, hvor du placerer din plantekasse eller drivhus, så din tomatplante eller krydderier får nok sollys. Hvis du dyrker jordbær eller andet godt, som fuglene kan lide at spise, kan du med fordel købe et bærnet til beskyttelse.

Hvad kan jeg dyrke i en plantekasse?

Du kan plante det meste i din plantekasse, så længe dine afgrøder får plads og dybde nok. Du kan bruge plantekassen som køkkenhave og dyrke salat, agurk, krydderurter og tomatplanter eller til at dyrke blomster til sommerbuketter. Husk at nogle grøntsager som agurk og tomat har brug for et espalier at klatre på og læne sig op af. Hvis du vil dyrke rodfrugter som kartofler og gulerødder, skal du have dybere plantekasser. Placer to plantekasser oven på hinanden, eller tre, hvis du vil undgå at bøje dig, når du passer på din afgrøde.