Urtepotteskjulere & blomsterkrukker

545 stk produkter
Kampagne
2098574(1).jpg

Kan jeg købe selvvandende blomsterkasser på Trademax?

Hos os på Trademax finder du flere forskellige modeller af selvvandende blomsterkasser og dyrkningskasser. Disse er enormt praktiske og smarte da du ikke selv skal huske at vande blomsterne i kassen. Der er heller ikke nogen risiko for at blomsterne får for meget vand. Dette på grund af de huller der er i den store vandbeholder. Beholderen har plads til op til 90 liter vand så du slipper for at fylde den ofte.

Hvilke forskellige slags blomsterkrukker tilbyder i?

Materialemæssigt handler det meget om polyrattan, plastik, metal og træ. Vi tilbyder mange forskellige blomsterkrukker som du nemt kan forgylde din have med. Du kan også købe et sæt med flere krukker som du derefter pynter din have med. Hvad er mere hyggeligt end en masse dejlige grønne planter og smukke blomster? Tøv ikke med at spørge vores kundeservice hvis du skulle have brug for hjælp med at vælge blomsterkrukke.

Jeg har en lille balkon, hvordan skal jeg tænke omkring blomsterkrukker?

Hvis du har lidt eller begrænset plads til blomsterkrukker men vil alligevel gøre det hyggeligt med lidt fine planter og blomster, så kan du vælge noget andet i vores store sortiment end de store blomsterkrukker. Vi har også stiger eller plantestativer der kan stilles mod væggen. På dem kan du placere lige præcis de planter og blomster du ønsker. Også blomsterkasser kan være et optimalt alternativ på små pladser, som for eksempel en balkon.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne