Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 51 produkter
1
...
3

  • Kan jeg købe store blomsterkrukker til udendørs brug hos Trademax?

    Vi har store blomsterkrukker til udendørs brug i forskellige materialer. Perfekt til dig der kan lide at have store planter der rammer terrassen eller balkonen ind. Du kan også finde sæt med store blomsterkrukker i forskellige størrelser. Perfekt hvis du vil matche planter i grupper. At indrette en balkon med store krukker kan give en hjemlig fornemmelse og du får en oase du kan nyde. Match gerne med lidt hængende planter i krukke så du får en smuk ramme der giver dig lyst til at blive.
  • Hvordan kan jeg indrette med store krukker udendørs?

    vil du skabe en følelse af en stilren oase med grønne planter kan du med fordel sætte matchende krukker sammen. Materiale som ler og keramik kan du lade stå smukt på gulvet. Vil du skabe effekter kan du blande planter med store blomster sammen med eksempelvis bambus. Rattan giver et stilrent indtryk og passer fot eksempel smukt med et citrustræ eller oliventræ.
  • Hvilken type af stor krukke er bedst til udendørs brug?

    Udendørs krukker der ikke står under et tag bør kunne tåle vand og desuden pludselig frost. Materiale som polyrattan, sten og plastik er et godt valg. Vælger du keramik krukker til udendørs brug er det godt at vælge en slags der er brændt ekstra hårdt. Så suger krukken ikke vand op og kan klare en nar med pludselig frost. Hos os på Trademax kan du læse om krukkernes specifikationer og finde den der passer lige præcis dig. Vil du have vejledning om hvilken krukke du skal vælge kan du altid tale med vores kundeservice.