Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Blomsterkasser

531 stk produkter
Viser 24 av 531 produkter
1
...
23

Populære filtre

En blomsterkasse er et perfekt alternativ til dig der vil plante på en organiseret måde. Her hos Trademax.dk sælger vi billige blomsterkasser som du nemt kan bestille online, med hurtig levering. Vi sælger alt fra blomsterkasser i træ og blomsterkasser i metal til altankasser. vores blomsterkasser har et smukt design der vil give din balkon eller have en naturlig charme.

Stilfuld blomsterkasse til en god pris

 • Hvor længe holder blomsterkasserne?

  Vores billige blomsterkasser har en høj kvalitet og kan holde så længe som 15 år hvis de bliver vedligeholdt korrekt. Det kommer selvfølgelig også an på vejret og hvilket materiale din blomsterkasse har.
 • Hvilken blomsterkasse skal jeg bruge?

  Det kommer helt an på hvad du er ude efter, og hvor meget plads du har i dit hjem. Hvis du har en stor have sælger vi store blomsterkasser, men vi sælger også blomsterkasser du kan have på din væg, eller blomsterkasser til din balkon. Vi har en blomsterkasse til dig uanset hvor meget plads du har.
 • Hvordan monteres det?

  Alle blomsterkasser fra os er nemme at montere og kommer med tydelige instruktioner. Du kan gøre det selv og starte med at plante allerede samme dag.
 • Hvad kan man plante i en blomsterkasse?

  Du kan plante både grøntsager og blomster i din blomsterkasse. Alt du skal bruge er jord og du kan begynde at fylde dit hjem med nye planter og grøntsager. Inden du starter med begynder med at plante er det vigtigt at du læser om det forskellige blomster og grøntsager skal bruge for at kunne vokse ordentligt.