Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 182 produkter
1
...
8

Populære filtre

Her finder du smukke, praktiske og elegante drivhuse fra os hos Trademax! Sæt et par behagelige stole op i dit helt eget orangeri, hvor du kan hvile og nyde livet. Et drivhus, stort eller lille, er en drøm, der går i opfyldelse for mange af os, og det giver stor glæde på flere måder. Det er ikke kun et rum, hvor planter og vidunderlige dufte samles, det er også et hus, som kan give meget tilbage i form af planter, blomster, frugt og grøntsager.

Stilfulde og praktiske drivhuse

 • Hvilket drivhus skal jeg vælge?

  Når du køber et drivhus, er det en god idé at undersøge forskellige drivhuse og de planter, du vil dyrke. Et vægmonteret drivhus er den perfekte løsning for dem, der har mindre plads at indrette, f.eks. hvis de har en mindre terrasse eller balkon. Et vægdrivhus er perfekt til dem, der ønsker at opbevare deres planter om vinteren. Ved hjælp af varmen fra husets væg holder den drivhuset ved en behagelig temperatur. For dem med en stor have er et fritstående drivhus optimalt. Hvis du er på udkig efter det størst mulige drivhus, kan vi hjælpe dig med det, eller måske et mindre drivhus, hvor dine planter kan vokse frit og trives? Uanset hvad dine mål for dit drivhus er, er Trademax stedet hvor du kan finde din unikke løsning.
 • Fritstående eller vægdrivhus?

  Et vægmonteret drivhus er den perfekte løsning for dem, der har mindre plads at indrette, f.eks. hvis de har en mindre terrasse eller balkon. Et vægdrivhus er dog ideelt for dem, der ønsker at opbevare deres planter om vinteren. Ved hjælp af varmen fra husets væg holder den drivhuset ved en behagelig temperatur. For dem med en stor have er et fritstående drivhus optimalt. Hvis du er på udkig efter det størst mulige drivhus, kan vi hjælpe dig med det, eller måske et mindre drivhus, hvor dine planter kan vokse frit og trives? Uanset hvad dine mål for dit drivhus er, er Trademax stedet hvor du kan finde din unikke løsning.
 • Hvordan indretter jeg et drivhus?

  Fordelen ved drivhuse er, at du kan indrette dem præcis, som du ønsker det. Du kan have tomater, der vokser i rækker, vinstokke, der klatrer op ad taget, og eksotiske planter, der minder dig om Middelhavet. Måske vil du bruge dit drivhus til mere end blot dyrkning. Indret med skønne loungemøbler og nyd en stjernehimmel - takket være drivhusets glastag.
 • Hvornår kan jeg begynde at dyrke i et drivhus?

  Så snart foråret kommer krybende, og du har anskaffet ny jord, kan du begynde at dyrke. Husk, at der går ca. 5 til 8 uger fra du sår, til dine planter begynder at tage form. Du skal også være forsigtig med frostfølsomme planter og sørge for at holde dem indendørs, indtil risikoen for nattefrost er overstået.
 • Hvor skal jeg placere mit drivhus?

  Det er meget vigtigt, hvor og hvordan du placerer dit drivhus. Dine afgrøder og planter skal have nok lys, men ikke for meget sollys. Det er optimalt at placere drivhuset på et sted, hvor det får vandrende skygge, og morgensol er bedre end eftermiddagssol. Vi har drivhuse til væg, have og altan. Kun din fantasi sætter grænser.