Fritstående drivhus

113 stk produkter
Kampagne
1121481(5).jpg
Hos Trademax finder du smukke, praktiske og elegante drivhuse! Vi tilbyder en række forskellige alternativer, der passer dine behov - store som små. Sæt behagelige stole op i dit helt eget drivhus, så du kan hvile med naturen som baggrund. Nyd livet med vores drivhuse, der giver stor glæde både visuelt og mentalt.

Forlæng vækstsæsonen med et fritstående drivhus

Hvor skal jeg placere mit drivhus i haven?

Den absolut bedste sted for et drivhus er et sted, hvor der er vandrende skygge. Når det er varmt midt på dagen, er det godt, hvis der er mulighed for, at drivhuset kan stå i skyggen af et hus eller et træ. Morgensol er bedst, da det bliver varmt om morgenen og holder sig varmt hele dagen.

Hvad er egnet til at dyrke for en nybegynder?

Hvis du ønsker at kunne høste dine egne grøntsager, kan du købe en lille billig drivhus tunnel og sætte kartofler, bønner og gulerødder eller noget andet lækkert i den. Tomater fungerer også godt, helst i et billigt drivhus af glas, som du kan købe online.

Hvilken størrelse drivhus har jeg brug for?

Du skal finde ud af hvad du vil bruge det til. Skal det udelukkende være til dyrkning af grøntsager og krydderurter, eller vil du gerne kunne sidde og nyde en kop kaffe? Uanset hvad finder du med sikkerhed et drivhus, der passer til dig og dine behov. Vi tilbyder både store og små drivhuse.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne